Lieke Martens en Jackie Groenen laten fans eindelijk likkebaarden in Ajax-stadion

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Paris Saint-Germain spelen een keertje in Nederland voor de wedstrijd tegen de vrouwen van Ajax. En dat belooft veel goeds!

Lieke Martens en Jackie Groenen maken zich op voor spannende wedstrijd

Het vrouwenteam van Paris Saint-Germain, waar zowel Jackie Groenen als Lieke Martens spelen momenteel, komen naar Nederland toe. Ze mogen het namelijk in de Arena opnemen tegen het vrouwenteam van Ajax. Na een voorlopig ellendig seizoen voor het mannenteam, mogen Ajax-fans zich dus eindelijk eens opmaken voor een wedstrijd waar je wél naar wil kijken. Niet alleen maar omdat het een spannende pot beloofd te worden, maar ook om twee van de Oranje Leeuwinnen in actie te kunnen zien. Lieke Martens en Jackie Groenen zijn binnen Nederland natuurlijk erg geliefd. En er zijn meer dan genoeg mensen die ze nog wel een keer goed willen bekijken. Dus dan komt het mooi uit dat ze in Amsterdam spelen. Het ziet er naar uit dat de dames van PSG al helemaal klaar zijn voor de match!

Jackie Groenen vindt het fijn om weer in Nederland te spelen

De mooie blondine vindt het in ieder geval wel weer fijn om in Nederland te kunnen spelen. Ze is al veel te lang niet meer hier geweest en moet gelijk even een aantal foto’s maken in het Ajax stadion nu ze er toch is. Hoewel ze het erg fijn vindt om terug te zijn betekent het natuurlijk niet dat Jackie zich in zal houden tegen de ploeg uit Amsterdam. Waarschijnlijk zal Jackie nog eens extra haar best gaan doen om te laten zien wat ze in huis heeft. Ze neemt de wedstrijd in ieder geval ontzettend serieus. Maar er is altijd wel ruimte om een leuke foto te maken.

Lieke Martens trekt veel bekijks

Er zijn veel mensen die graag nog een keertje Lieke Martens in actie willen zien. Ze wordt door vele experts aangewezen als de beste vrouwelijke voetballer van Nederland. En die wil je natuurlijk wel een keer gespeeld zien hebben. Nu PSG het tegen Ajax opneemt, wordt het wel erg makkelijk om dat te kunnen doen. Niet alleen om haar geweldige spel is Lieke geliefd. Ook haar looks zorgen ervoor dat mensen niet over haar raken uitgepraat. En dat is ook niet zo gek. Kijk maar naar de foto hieronder. Lieke Martens is een erg leuke verschijning om te zien. Dat merk je ook aan alle complimenten die ze onder haar foto’s ontvangt.

Ook Lieke Martens is helemaal klaar voor Ajax

Net als ploeggenoot Jackie Groenen is ook Lieke Martens helemaal klaar voor de wedstrijd tegen Ajax. Ze heeft zich de afgelopen tijd goed kunnen voorbereiden. De voetbalster zal zich van haar aller beste kant laten zien tijdens het duel met Ajax. Dan kan ze eindelijk laten zien waarom mensen haar de beste voetbalster van Nederland vinden. Haar fans maken zich in ieder geval klaar voor een heerlijke wedstrijd. Of je nu voor Ajax bent of niet, deze wedstrijd wordt hoe dan ook zeker het kijken waard. Bekijk hier hoe Lieke Martens zich voorbereidt op de wedstrijd!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!