Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje badkleding (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Model Kim Feenstra gaat ver naar voren terwijl ze een klein topje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar vormen fantastisch bekijken!

Kim Feenstra weet de aandacht te trekken door een groen topje en broekje te dragen waarin ze heerlijk kan zwemmen. Je kan daardoor veel bekijken bij de brunette en ook haar twee grote ‘vriendinnen’ staan prachtig op de foto!

Model Kim Feenstra draagt klein topje

Kim Feenstra heeft een kijkje gegeven in haar vakantie. Ze is namelijk in Valencia, Spanje, om te ontspannen na een drukke periode van haar werk als model. Kim deelt dan ook een kijkje in hoe ze op het strand ligt. De brunette draagt een groen topje met bijpassend broekje waarin ze natuurlijk gaat zwemmen. Maar in een van de foto’s buigt Kim ver naar voren, waardoor haar twee grote vriendinnen goed te zien zijn! Het topje kan ze nog maar net goed vasthouden. Het is gelijk duidelijk volgens alle fans van het model. ”Wat ben jij ook een mooie vrouw!” En er zijn alleen maar nog meer leuke en lieve reacties voor Kim achtergelaten die vertellen hoe prachtig ze wel niet is en hoe leuk de foto’s zijn. Iedereen is dus superblij met de kiekjes die ze heeft gegeven en vele fans hopen dan ook om nog veel meer vakantiefoto’s te mogen ontvangen.

Klik hier om zelf de foto’s van Kim Feenstra te bekijken!

Model Kim Feenstra

Meer zien van Kim Feenstra

Kim Feenstra is een leuke vrouw die maar al te graag foto’s en video’s deelt met al haar volgers. Ze plaatst regelmatig leuke foto’s vanuit haar werk als model en eens in de zoveel tijd staan er foto’s van Kim tussen wanneer ze op vakantie is of een weekendje weg is. Zo mogen we regelmatig dus genieten van Kim en haar looks. Bekijk daarom snel haar Instagram door hier te klikken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!