Kijkcijfers Vandaag Inside blijven maar kelderen: zijn mensen uitgekeken op Wilfred, Johan en René?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De kijkcijfers van het programma Vandaag Inside zijn wederom veel lager dan gemiddeld. Zouden de kijkers klaar zijn met Wilfred, Johan en René? Of is er iets anders aan de hand?

Het o zo populaire Vandaag Inside heeft wederom niet zulke goede kijkcijfers als gebruikelijk. De cijfers blijven maar kelderen. Wat is hier nou precies de reden van? Zouden de mensen uitgekeken zijn op de drie mannen van VI? Of heeft het puur te maken met de wedstrijd Duitsland-Nederland. Kijkcijferkoningin Tina Nijkamp vraagt het zich ook af.

Normaal gesproken behaalt het programma makkelijk de miljoen kijkers. Nu hebben ze binnen één week twee keer niet in de top 10 van het aantal kijkcijfers gestaan. Tina Nijkamp vermoedt dat dit zeker anderhalf jaar geleden voor het laatst is gebeurd. Natuurlijk hadden ze dit keer flink last van de wedstrijd Duitsland-Nederland, die vrijwel op hetzelfde tijdstip speelden. Deze wedstrijd trok namelijk zo’n twee miljoen kijkers! Voetbalfans zijn natuurlijk ook een grote doelgroep van Vandaag Inside. Hierdoor haalde het programma dit keer ‘maar’ 820.000 kijkers. De tijd zal ons leren waar de kelderende kijkcijfers nou precies door komen.

Kijkcijfers VI

Is Vandaag Inside nog de grootste talkshow

In de afleveringen van Vandaag Inside benadrukt Johan Derksen vaak dat ze de grootste talkshow van Nederland zijn. Is dit nu nog wel het geval? Op dit moment in ieder geval niet. Zo worden ze zelfs in kijkcijfers verslagen door Sophie & Jeroen. Ook met het andere programma wat Wilfred Genee presenteert, Veronica Offside, gaat het al een hele tijd erg slecht. Bij Vandaag Inside scoren ze natuurlijk nog steeds erg hoog, maar Veronica Offside scoort in vergelijking echt enorm laag. De laatste weken komen ze vaak niet verder dan 200.000 kijkers. Dat is natuurlijk veel te weinig. Wilfred Genee zal dus zich zorgen moeten gaan maken, zeker nu zijn best bekeken programma, Vandaag Inside, ook flink aan het kelderen is.

Meer zien van Vandaag Inside doe je op hun Instagram

Wil jij meer zien van Vandaag Inside? Neem dan zeker even snel een kijkje op hun Instagrampagina! Hier zie je vaak leuke fragmenten uit het programma. Daarnaast laten ze ook altijd zien wie de gasten van de avond zullen zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.