Kelly Piquet dwingt Max Verstappen tot overspel tijdens peperduur uitje op romantische plek (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben onlangs de ogen van velen op zich gericht met hun luxe uitje naar het pittoreske Ramatuelle, een charmant dorpje in de buurt van Saint-Tropez.

Het leuke weekend, vrij van de Formule 1-races, heeft voor enige opschudding gezorgd.  Niet alleen vanwege de extravagante levensstijl die Max en Kelly erop na houden, maar ook door een opvallende keuze van vervoermiddel.

Luxe en Romantiek in Ramatuelle

Voor de verandering was Kelly Piquet niet alleen of met haar dochter op een luxe trip, maar had ze Max meegenomen. Het stel koos voor een verblijf in een buitengewoon luxe huisje, waarvan de kosten maar liefst 4000 euro per nacht bedragen. Een exclusieve plek waar champagne op hen wachtte, met een kaartje waarop “Mr. Verstappen” en “Ms. Piquet” stond. Dit romantische gebaar was natuurlijk toch wel lief geregeld door de eigenaren van het huisje.

Een Rit langs de Zuid-Franse Kust

Wat echter voor de meeste ophef zorgde, was de manier waarop het stel naar hun bestemming reisde. Ze kozen ervoor om vanuit Monaco met een vuurrode Ferrari naar Ramatuelle te rijden. Dit leverde zonder twijfel een spectaculair beeld op langs de Zuid-Franse kust.

Hoogverraad voor Max?

Max Verstappen, die dit jaar stevige concurrentie heeft van het Ferrari-team, lijkt met deze actie zijn sponsoren en team in een lastig parket te hebben gebracht. Het is algemeen bekend dat Formule 1-coureurs zeer loyaal moeten zijn aan hun team, en een Ferrari-rit kan gezien worden als gratis reclame voor de rivalen. Deze ‘overspelige’ daad met betrekking tot zijn keuze van auto kan de gemoederen hoog doen oplopen binnen zijn team en bij zijn sponsoren.

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben ontzettend leuk weekend

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben met hun peperdure en romantische uitje naar Ramatuelle niet alleen de harten van hun fans geraakt, maar ook enige opschudding veroorzaakt in de racewereld. Of dit invloed zal hebben op Max’ relatie met zijn team en sponsoren, blijft te zien. Voor nu blijft het genieten van de prachtige beelden van een verliefd stel aan de zonovergoten Zuid-Franse kust.

Meer zien van Kelly Piquet kan op Instagram

De nieuwste foto’s van Kelly en Max kan je zien op het Instagram kanaal van Kelly. Daar deelt ze alle mooie momenten uit haar leventje namelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!