Katja Herbers imponeert grote Amerikaanse talkshowhost Steven Colbert

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het gaat goed met actrice Katja Herbers. De Nederlandse actrice scoort de ene grote Amerikaanse rol na de ander. Daardoor mocht ze knus op de bank zitten met talkshowhost Steven Colbert. 

Het was even spannend voor actrice Katja Herbers. Hoewel ze de Amerikaanse media inmiddels wel gewend is, was ze voor het eerst te zien in een Amerikaanse talkshow. En niet zomaar eentje. Ze schoof aan op de bank bij The Late Show with Steven Colbert en stond dus oog in oog met een van de levende legendes in de Amerikaanse talkshow wereld. En daar imponeerde ze flink.

Lees ook: Nieuwe Spaanse serie The Innocent op Netflix

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Herbers (@katjaherbers)

Katja geeft props aan Arjen Lu-Back

Katja heeft geen ervaring met de Amerikaanse talkshows, maar is al vrij veel in Nederlandse shows te gast geweest. Ze vertelde Steven enthousiast dat hij het grote voorbeeld is van iedere Nederlandse talkshowhost. Daar werd Steven een beetje verlegen van, al zullen meer mensen dat worden in het bijzijn van Katja. Hij wilde toch even weten wie een goede Nederlandse host was. Toen kon Katja niet anders dan een beetje reclame maken voor Arjen Lubach, of zoals de Amerikanen waarschijnlijk uitspreken Lu-back.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Herbers (@katjaherbers)

Katja is de volgende grote Hollywood-ster

Katja timmert inmiddels al even aan de weg in het grote, boze Hollywood. Ze begint stukje bij beetje een carrière op te bouwen tussen The Hills. Nu weet iedereen in Nederland al even dat Katja ontzettend goed kan acteren, maar daar komen ze nu in Amerika ook achter. Daarbij doen de looks van Katja het niet verkeerd op beeld. Dat zorgt ervoor dat ze veel gecast wordt. Zo kan je haar kennen van haar rol in de HBO-hit Westworld en van verschillende andere Amerikaanse series als The Leftovers en Manhattan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Herbers (@katjaherbers)

De trailer van de nieuwste serie van Katja Herbers: Evil

Ze speelt momenteel in seizoen 2 van de serie Evil, waarin ze de hoofdrol heeft. Evil concentreert zich op een sceptische vrouwelijke forensische psycholoog die samen met een priester in opleiding vermeende wonderen, demonen en andere buitengewone gebeurtenissen onderzoekt om te zien of er een wetenschappelijke verklaring is of dat er iets echt bovennatuurlijks aan het werk is. De serie is helaas alleen te zien met Paramount+, dat je via Amazon kan aanschaffen. Kijk hieronder snel de trailer om te kijken of de serie iets voor je is.

Het hele interview tussen Katja en Steven Colbert

Behalve het name droppen van Arjen Lubach en haar nieuwe seizoen 2 van Evil hadden de twee nog veel meer te bespreken. Steven en Katja lijken een goed duo, dat erg dynamisch en spontaan overkomt. Misschien is het toch maar eens tijd dat Steven gaat nadenken over het inhuren van een assistent. Mocht je het interview gemist hebben, dan kan je Katja haar debuut in een Amerikaanse talkshow hieronder nog eens rustig terugkijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zwetende Jutta Leerdam zakt heel diep naar de grond

Jutta Leerdam heeft een wel hele bijzondere fotoshoot gedaan. Ze heeft de fotograaf haar van haar mooiste kant laten fotograferen. 

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!