Katja Herbers imponeert grote Amerikaanse talkshowhost Steven Colbert

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het gaat goed met actrice Katja Herbers. De Nederlandse actrice scoort de ene grote Amerikaanse rol na de ander. Daardoor mocht ze knus op de bank zitten met talkshowhost Steven Colbert. 

Het was even spannend voor actrice Katja Herbers. Hoewel ze de Amerikaanse media inmiddels wel gewend is, was ze voor het eerst te zien in een Amerikaanse talkshow. En niet zomaar eentje. Ze schoof aan op de bank bij The Late Show with Steven Colbert en stond dus oog in oog met een van de levende legendes in de Amerikaanse talkshow wereld. En daar imponeerde ze flink.

Lees ook: Nieuwe Spaanse serie The Innocent op Netflix

Katja geeft props aan Arjen Lu-Back

Katja heeft geen ervaring met de Amerikaanse talkshows, maar is al vrij veel in Nederlandse shows te gast geweest. Ze vertelde Steven enthousiast dat hij het grote voorbeeld is van iedere Nederlandse talkshowhost. Daar werd Steven een beetje verlegen van, al zullen meer mensen dat worden in het bijzijn van Katja. Hij wilde toch even weten wie een goede Nederlandse host was. Toen kon Katja niet anders dan een beetje reclame maken voor Arjen Lubach, of zoals de Amerikanen waarschijnlijk uitspreken Lu-back.

Katja is de volgende grote Hollywood-ster

Katja timmert inmiddels al even aan de weg in het grote, boze Hollywood. Ze begint stukje bij beetje een carrière op te bouwen tussen The Hills. Nu weet iedereen in Nederland al even dat Katja ontzettend goed kan acteren, maar daar komen ze nu in Amerika ook achter. Daarbij doen de looks van Katja het niet verkeerd op beeld. Dat zorgt ervoor dat ze veel gecast wordt. Zo kan je haar kennen van haar rol in de HBO-hit Westworld en van verschillende andere Amerikaanse series als The Leftovers en Manhattan.
De trailer van de nieuwste serie van Katja Herbers: Evil

Ze speelt momenteel in seizoen 2 van de serie Evil, waarin ze de hoofdrol heeft. Evil concentreert zich op een sceptische vrouwelijke forensische psycholoog die samen met een priester in opleiding vermeende wonderen, demonen en andere buitengewone gebeurtenissen onderzoekt om te zien of er een wetenschappelijke verklaring is of dat er iets echt bovennatuurlijks aan het werk is. De serie is helaas alleen te zien met Paramount+, dat je via Amazon kan aanschaffen. Kijk hieronder snel de trailer om te kijken of de serie iets voor je is.

Het hele interview tussen Katja en Steven Colbert

Behalve het name droppen van Arjen Lubach en haar nieuwe seizoen 2 van Evil hadden de twee nog veel meer te bespreken. Steven en Katja lijken een goed duo, dat erg dynamisch en spontaan overkomt. Misschien is het toch maar eens tijd dat Steven gaat nadenken over het inhuren van een assistent. Mocht je het interview gemist hebben, dan kan je Katja haar debuut in een Amerikaanse talkshow hieronder nog eens rustig terugkijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.