Nieuwe Spaanse serie The Innocent op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Er is weer een nieuwe hitserie van Spaanse bodem verschenen op Netflix. De miniserie El inocente (The Innocent) gaat over een eigenaardige misdaad. Hoofrolspeler Mat wilde ooit een ruzie sussen, maar dat eindigde in moord. Nu veranderd 1 telefoontje alles. 

The Innocent is een Spaanstalige serie. Netflix investeert de laatste jaren veel in zijn Spaanse series en dat pakt vaak goed uit. La Casa de Papel, Sky Rojo en White Lines zijn enkele voorbeelden van series die goed scoren op de streamingsite. Hoewel de titel van de serie The Innocent is, blijken de meeste personages niet zo onschuldig als gedacht.

Lees ook: Netflix onthult ‘eerste beelden’ Lupin seizoen 2

 

View this post on Instagram

 

A post shared by El Inocente (@elinocente_netflix)

The Innocent heeft een duister plot

De onschuldige Mateo probeert op een nacht een gevecht op te breken, maar dit verloopt even anders dan verwacht. De ruzie eindigt in moord en Mateo komt vast te zitten. Negen jaar later probeert hij opnieuw contact te leggen met zijn vrouw, Olivia. Een bijzonder telefoontje tussen de twee gooit Mateo’s leven compleet overhoop. Hij begint aan een zware zoektocht waar zijn onschuld opnieuw in twijfel wordt getrokken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by El Inocente (@elinocente_netflix)

De spannende Netflix trailer

Dat klinkt al erg goed, maar wat kan je straks allemaal verwachten van de serie? Kijk snel de trailer dan weet je het. Van actie tot spanning, mooie vrouwen en intrigerende plotlijnen, The Innocent heeft het allemaal. En de serie val al te bekijken op Netflix! Dus kijk snel de trailer of het iets voor je is en begin aan je binge avondje.

Komt er een seizoen 2 van The Innocent?

Nu de serie uit is kunnen fans eigenlijk niet wachten op een vervolg. Maar komt die er wel? De spannende en mysterieuze Spaanse misdaadserie is gebaseerd op een boek van schrijver Harlan Coben’s. De vraag is dus, hoeveel verhaal is er nog te vertellen na dit seizoen. Blijkbaar niet heel veel, want The Innocent krijgt helaas geen tweede seizoen. Het verhaal is volledig verteld dus blijft het bij een miniserie. Het goede nieuws is dan ook dat je niet ontzettend lang hoeft te wachten op een nieuw seizoen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by El Inocente (@elinocente_netflix)

De cast van The Innocent

Wie zit er in de cast van The Innocent? De twee hoofdrollen zijn weggelegd voor Mario Casas en Juana Acosta. Mario speelt Mateo Vidal, de onschuldige man waar het allemaal om draait in de serie. Mario is een 34-jarige Spaanse acteur al vanaf zijn 19e in soaps acteerde. Daarna speelde hij in een aantal Spaanse films en series. Juana speelt Emma. Zij verschijnt pas vanaf aflevering twee ten tonele en was een non met een duister en gevaarlijk verleden. Juana Acosta is een Colombiaans-Spaanse actrice die al in vele films heeft gespeeld. Ook in The Innocent zet ze weer een ijzersterke rol neer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Juana Acosta (@juana_acosta)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.