Juultje Tieleman deelt verleidelijke foto van afgezakt topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman is weer heerlijk bezig via Instagram. De blondine verleidt haar volgers met een kiekje van een afgezakt topje..

Juultje Tieleman zit goed in d’r vel! Nu de blondine uit Expeditie Robinson ligt, lijkt ze even helemaal voor zichzelf te gaan. Ze voelt zich beter dan ooit en dat is al helemaal te merken aan de foto’s van de blondine. Juultje heeft nog nooit zó geposeerd voor haar volgers. Gaat ze een nieuwe fase van haar leven in?

Juultje Tieleman laat topje afzakken voor volgers

Juultje Tieleman is na haar eliminatie uit Expeditie Robinson nu zelf flink in de weer met opnames. Via Instagram deelt de blondine hoe die eraan toegaan, en dat blijkt intiemer dan ooit. Als eerst deelt Juultje een foto dat ze voor de camera verschijnt. “Ik dacht dat ze alleen vanaf benen gingen filmen“. Staat er als tekst bij. Juultje verwijst hiermee natuurlijk naar de schoenen die ze aan heeft, en die lijken meer op sloffen. Echter lijkt de rest van haar outfit wel zeer in de smaak te vallen. En dan met name haar topje. Eigenlijk kan je het geen topje noemen, maar meer een gehalveerd topje. Want Juultje maakt het met deze outfit wel héél bont. Want met dit doorschijnende, witte, ‘off-shoulder’ topje steelt de blondine helemaal de show. Ze pakt er nog een foto in de spiegel achteraan, waar het topje nóg beter zichtbaar is. Haar volgers lijken een geluksdag te hebben!

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman moet afkoelen na laatste aflevering House of the Dragon

Juultje Tieleman zet slijmende volger op z’n plek

Juultje Tieleman ziet er dan misschien lief en zacht uit van de buitenkant, maar via Instagram bewijst de blondine ook een hele andere kant in zich te hebben, die we misschien wel nooit eerder van haar zagen. Ze deelt namelijk een screenshot van haar scherm. Hierop zijn een aantal berichten te zien die ze dagelijks ontvangt, van verschillende vieze gluiperds. Eén van hen had een boodschap voor Juultje; “Zo lief en spannend hè“, “Zeemeermin accepteer me eens“. Hier was Juultje duidelijk niet van gediend, ze reageerde er publiekelijk hard op: “Be right back, break“. Haar miljoen volgers konden dus meegenieten van hoe deze viezerik volledig voor paal wordt gezet. Zou hij hierna nog meer berichten sturen naar de blondine? Hij heeft in ieder geval wel bereikt wat hij wilde bereiken, en dat is haar aandacht. Maar of het de juiste aandacht is, dat is nog maar de vraag..

Juultje Tieleman deelt halloween-outfit

Onlangs was het natuurlijk Halloween, en hier deed onze vrolijke Juultje natuurlijk gewoon aan mee! De blondine bewijst natuurlijk keer op keer wel van een feest te houden, dus Juultje lijkt altijd wel in te zijn voor het een en ander. De outfit die ze aanhad, sloeg ook écht alles. Ze had een zeemeermin outfit aan, met als bedekking voor haar troeven slechts twee schelpen. Zó heeft zelfs Juultje het nooit meegemaakt. Haar volgers vallen met hun neus in de boter! Bekijk hier de heerlijke outfit!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!