Foto: Opgewonden Juultje Tieleman moet afkoelen na laatste aflevering House of the Dragon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

House of the Dragon van HBO+ is een enorme wereldwijde hit. Iedereen kijkt, dus ook Juultje Tieleman. De mooie blondine is helemaal van streek vanwege de laatste aflevering, en moet dus écht even wat stoom afblazen…

De knappe blondine heeft haar prioriteiten goed op orde. Voordat je gaat sporten even een serie kijken waar je helemaal opgewonden van raakt. Hierna kan je al deze energie lekker wegsporten in de sportschool.

Juultje Tieleman staat opgewonden voor de spiegel

Juultje Tieleman is een sportieve jonge dame. Ze is vaak in de sportschool te vinden. Nu ze de nieuwe aflevering van House of the Dragon heeft gekeken moest ze alleen wel even bijkomen. Het was zo spannend en verrassend dat ze even niet wist wat ze met al haar energie moest doen. De aflevering heeft haar zo opgewonden dat ze wel moest gaan sporten. Alle opgekropte energie door de aflevering moest eruit. Juultje Tieleman is wel de vrouw van je dromen. Ze kijkt House of the Dragon met je en ze ziet er uit als een engel. Wanneer je naar het blonde haar van Juultje Tieleman kijkt lijkt ze wel een beetje op Rhaenyra Targaryen. Met haar kapsel zou ze zeker niet misstaan in seizoen 2 van de hitserie van HBO+!

Juultje Tieleman heeft iets drastisch veranderd aan zichzelf

Met haar laatste post heeft ze haar volgers toch wel even laten schrikken. Haar volgers herkennen de knappe blondine bijna niet terug. Ze heeft namelijk haar wenkbrauwen geverfd. Niet donkerder geverfd wat de meeste vrouwen doen wanneer ze hun wenkbrauwen verven, maar ze heeft ze blond geverfd. Hierdoor lijkt het erop alsof ze helemaal geen wenkbrauwen meer heeft. Er is zelfs al een petitie gestart zodat ze haar wenkbrauwen weer de juiste kleur gaat verven. Deze petitie wordt al ruim 500 keer gesteund. Haar volgers zijn dus zeker niet tevreden met de keuze van de blondine. Al haar haren zijn nu dus helemaal blond. Je ziet het niet vaak, maar Juultje Tieleman blijft mooi.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje Tieleman laat spannend lang voorwerp zien

Het vriendje van Juultje, Koen, moet goed uitkijken. De knappe Juultje ziet er gevaarlijk uit op het moment. Ze heeft haar nagels laten doen, maar die lijken meer op messen dan nagels. Koen kan straks niks meer verkeerds zeggen of hij wordt neergestoken door Juultje met haar nagels. Vroeger zeiden je ouders altijd dat je niet moet spelen met scherpe voorwerpen, nou Juultje Tieleman heeft hier duidelijk niet naar geluisterd. Haar volgers betrekt ze ook in haar nieuwe nagels. Ze vraagt aan haar volgers “nagels langer dan…”. Koen reageert hierop dat Juultje haar nagels langer zijn dan Koen zijn vriend Robbie. Dit komt, omdat Robbie altijd wordt geplaagd om zijn lengte. Het is een messcherpe opmerking van Koen, net zo scherp als de nagels van Juultje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wat: Nicolette Kluijver verliest Expeditie Robinson-collega aan afkickkliniek

Het lijkt er sterk op dat Nicolette Kluijver zichzelf helemaal verliest in haar gloednieuwe relatie met haar collega. Zo lijkt de blondine het zelf voor zijn schandalen op te nemen...

Foto: Miljuschka Witzenhausen geeft haar lichaam helemaal cadeau

Bij de feestdagen horen cadeautjes, maar Miljuschka Witzenhausen neemt dit wel héél letterlijk...

Foto: Jarige Sylvana IJsselmuiden gaat hélemaal los in de club

Eén van de meest prachtige dames in Nederland is één jaartje ouder geworden. Dit viert ze door helemaal los te gaan in de club.