Jutta Leerdam deelt duizelingwekkend filmpje van haar grootste troeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam zal het zonder ijs moeten doen de komende maanden! Ze verplaatst zich nu op schoenen zonder ijzers. Met een indrukwekkende video van haar getrainde benen toont ze hoe dat eruit ziet!

Jutta Leerdam deelt indrukwekkende beelden via Instagram. De wereldkampioene legt onder andere vast hoe ze aan het hardlopen is, en laat haar sprintkanonnen zien! De blondine houdt ons dagelijks op de hoogte van haar bezigheden via Instagram. Zo ook nu. De schaatsster plaatst veel verschillende foto’s op Instagram stories, maar er staken er twee bovenuit. Jutta deelt onder andere een video hoe ze aan het hardlopen is in strakke yoga-leggings. Je kan duidelijk zien dat ze een sportief type is, want naast schaatsen loopt ze dus ook fanatiek hard. En door die leggings komen haar loeisterke benen tevoorschijn. En ja, als wereldkampioene schaatsen heb je geen slappe benen. De spieren van de schaatsster komen flink tevoorschijn in dit strakke broekje.

Jutta Leerdam laat haar grootste trots zien in de spiegel

Jutta zette niet alleen een hardloop-filmpje op Instagram, ook liet de schaatsster haar grootste trots zien. We konden de spieren van de blondine al zien door de leggings, maar nu presenteert ze vol trots haar beenspieren zonder leggings. Ze maakt een foto voor de spiegel waarin ze poseert zodat haar beenspieren mooi tevoorschijn komen. Ze is duidelijk trots op haar benen en dat is meer dan terecht. Ze hebben er tenslotte voor gezorgd dat Jutta wereldkampioene is geworden. Deze mooie foto’s wil je niet missen.

Lees ook: FOTO: Jutta Leerdam doet jasje uit op oogverblindende foto

Jutta Leerdam razend enthousiast over serie

Koen Verweij en Jutta Leerdam hebben een eigen docu-serie op Videoland weten te bemachtigen. Het schaatsduo is meer dan een jaar gevolgd door een cameraploeg en daaruit is een driedelige docu-serie gekomen. De twee hebben een heel interessant leven en dat is de reden dat ze deze docu-serie hebben gekregen. Jutta is in ieder geval heel blij met het eindresultaat. Zo deelt de blondine via Instagram de volgende tekst; “IK MAG HET EINDELIJK DELEN 😍! Na meer dan een jaar gevolgd te worden, komt onze drie delige docu-serie op Videoland. Zo onwijs dankbaar en trots op het eindresultaat” Jutta is dus erg trots en blij met het eindresultaat. Ga jij hem kijken?

Jutta Leerdam deelt geheim achter beenspieren

Jutta Leerdam liet een tijd geleden een video op Instagram zien hoe ze haar beenspieren kweekt, en dat gaat niet zomaar. De schaatster zit te ploeteren om spieren te krijgen, maar dan heb je ook wat. Het beste geheim van de blondine om beenspieren te kweken demonstreert ze zelf. Jutta laat een video zien hoe ze in de sportschool bezig is, en haar benen aan het trainen is. Dit doet ze op de leg press, en het ziet er verdraaid zwaar uit. Maar dit is het geheim van de benen van Jutta, die haar een groot schaatskampioen gemaakt hebben!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.