Jutta Leerdam deelt duizelingwekkend filmpje van haar grootste troeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam zal het zonder ijs moeten doen de komende maanden! Ze verplaatst zich nu op schoenen zonder ijzers. Met een indrukwekkende video van haar getrainde benen toont ze hoe dat eruit ziet!

Jutta Leerdam deelt indrukwekkende beelden via Instagram. De wereldkampioene legt onder andere vast hoe ze aan het hardlopen is, en laat haar sprintkanonnen zien! De blondine houdt ons dagelijks op de hoogte van haar bezigheden via Instagram. Zo ook nu. De schaatsster plaatst veel verschillende foto’s op Instagram stories, maar er staken er twee bovenuit. Jutta deelt onder andere een video hoe ze aan het hardlopen is in strakke yoga-leggings. Je kan duidelijk zien dat ze een sportief type is, want naast schaatsen loopt ze dus ook fanatiek hard. En door die leggings komen haar loeisterke benen tevoorschijn. En ja, als wereldkampioene schaatsen heb je geen slappe benen. De spieren van de schaatsster komen flink tevoorschijn in dit strakke broekje.

Jutta Leerdam laat haar grootste trots zien in de spiegel

Jutta zette niet alleen een hardloop-filmpje op Instagram, ook liet de schaatsster haar grootste trots zien. We konden de spieren van de blondine al zien door de leggings, maar nu presenteert ze vol trots haar beenspieren zonder leggings. Ze maakt een foto voor de spiegel waarin ze poseert zodat haar beenspieren mooi tevoorschijn komen. Ze is duidelijk trots op haar benen en dat is meer dan terecht. Ze hebben er tenslotte voor gezorgd dat Jutta wereldkampioene is geworden. Deze mooie foto’s wil je niet missen.

Lees ook: FOTO: Jutta Leerdam doet jasje uit op oogverblindende foto

Jutta Leerdam razend enthousiast over serie

Koen Verweij en Jutta Leerdam hebben een eigen docu-serie op Videoland weten te bemachtigen. Het schaatsduo is meer dan een jaar gevolgd door een cameraploeg en daaruit is een driedelige docu-serie gekomen. De twee hebben een heel interessant leven en dat is de reden dat ze deze docu-serie hebben gekregen. Jutta is in ieder geval heel blij met het eindresultaat. Zo deelt de blondine via Instagram de volgende tekst; “IK MAG HET EINDELIJK DELEN 😍! Na meer dan een jaar gevolgd te worden, komt onze drie delige docu-serie op Videoland. Zo onwijs dankbaar en trots op het eindresultaat” Jutta is dus erg trots en blij met het eindresultaat. Ga jij hem kijken?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam deelt geheim achter beenspieren

Jutta Leerdam liet een tijd geleden een video op Instagram zien hoe ze haar beenspieren kweekt, en dat gaat niet zomaar. De schaatster zit te ploeteren om spieren te krijgen, maar dan heb je ook wat. Het beste geheim van de blondine om beenspieren te kweken demonstreert ze zelf. Jutta laat een video zien hoe ze in de sportschool bezig is, en haar benen aan het trainen is. Dit doet ze op de leg press, en het ziet er verdraaid zwaar uit. Maar dit is het geheim van de benen van Jutta, die haar een groot schaatskampioen gemaakt hebben!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat straalt in doorzichtig jurkje

Ashley Zaat is voornamelijk bekend van haar belangrijke functie bij Vandaag Inside. Maar ook in haar vrije tijd is de blondine erg interessant om te volgen.