FOTO: Jutta Leerdam doet jasje uit op oogverblindende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is eindelijk mooi weer in ons land. Dat betekend ook dat de jas weer uit kan! Jutta Leerdam geeft het goede voorbeeld met een prachtige foto zonder die onhandige extra laag kleding. We zijn blij dat we weer naar iets meer huid van de knappe topsportster mogen kijken.

Jutta Leerdam houdt van zon op huid

Dat Jutta Leerdam enorm knap is is allang bekend. Afgelopen tijd zagen we Jutta tijdens de Olympische Winterspelen en het wereldkampioenschap schaatsen vooral in haar Nederlandse schaatspak op tv voorbij komen. Nu is Jutta eindelijk weer in Nederland en is het ook nog eens mooi weer. Allemaal redenen voor Jutta om haar jas thuis te laten en een mooi wit shirtje aan te trekken. Jutta vindt het echt lekker weer want ze onthult ook haar schouders in het topje. Waarschijnlijk is de blondine gespot door bekende sterren fotograaf Edwin Smulders en besloot hij Jutta haar outfit even op camera vast te leggen. En met resultaat, want Jutta staat er zoals altijd prachtig op. Natuurlijk reageert Koen Verweij als één van de eerste om te laten weten wat voor een knappe vriendin hij heeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Lees ook: Jutta Leerdam ontdoet zich van schaatspak voor goed doel

Jutta Leerdam moet top seizoen eerder stoppen

Helaas kon Jutta haar super seizoen niet afsluiten met winst op de wereldbeker. De wereldbeker wedstrijd werd gehouden in Thialf. De kans zat er dik in dat Jutta met de prijs naar huis zou gaan nu ze in zo’n top vorm is. Een positieve zelftest gooide helaas roet in het eten en Jutta moest thuis blijven tijdens de wedstrijd. Jutta geeft aan afgelopen drie jaar enorm voorzichtig te zijn geweest om niet besmet te raken met het virus. Toch heeft het haar te pakken gekregen. Jutta baalde toch wel flink en gaf als reactie:  “Geen wereldbeker voor mij. Ik wilde het seizoen eindigen met een knal in een vol Thialf. Ik moet dit accepteren en ga kijken hoe de anderen meiden gaan rocken”. De blondine blijft dus gelukkig positief en misschien is het ook wel eens lekker om vanaf de bank te kijken naar een schaatswedstrijd.

Jutta en Beaudine Leerdam feliciteren zus Merel Leerdam

Jutta Leerdam heeft niet 1 maar twee zussen. Niet alleen Jutta is opvallend knap maar ook haar zussen mogen er zeker wezen. Merel Leerdam is de oudere zus van Jutta en Beaudine de jongste van de drie. Jutta poste op haar Instagram een foto om haar oudste zus Merel te feliciteren met haar verjaardag. Een ontzettende schattige foto waarin de jonge Merel haar kleine zus Jutta in haar schoot heeft. Jutta is daar zelfs nog maar een baby. Vervolgens post Jutta nog een foto waarin de twee al iets ouder zijn. Twee hele knappe meisjes met fel blond haar poseren terwijl ze in een klein bootje zitten. Merel Leerdam mag al 25 kaarsjes uitblazen. Ten ere van Merel haar verjaardag post ze een super knappe foto met ballonnen en slingers op de achtergrond. Merel haar fel blauwe ogen komen extra goed uit door haar bruine haar.

Bekijk de foto van de zussen:

Merels birthday post:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MEREL LEERDAM (@merelleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!