Johnny Depp vlucht naar Nederland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na alle commotie rond zijn persoontje kan Johnny Depp wel een vakantie gebruiken. De Lage Landen zijn wat dat betreft een mooie plek om even ongestoord tot rust te komen. Maar Johnny is niet de man van de simpele oplossing. Geen Lage Landen, maar Lowlands voor hem deze zomer. Zelfs daar is deze vreemde vogel een bezienswaardigheid…

Johnny Depp Lowlands
Beeld: Walt Disney Pictures

Johnny Depp heeft niet zijn meest prettige jaren achter de rug. Hij verloor zichzelf in de alcohol, werd door zijn (inmiddels ex) vrouw Amber Heard beschuldigd van huiselijk geweld en raakte tot overmaat van ramp een deel van zijn persoonlijkheid kwijt.

Om een volledige kapseizing van het merk te voorkomen, ontsloeg Disney hem namelijk als Jack Sparrow. Het karakter waar hij zo langzamerhand in getransformeerd was. En wat doet een zwalkende piraat die zijn bestemming kwijt is? Die neemt de andere afslag in alcoholland en wordt rocker.

Je verwacht het niet

Zo toert Johnny dit jaar niet langs advocaten, wijnkelders of afkickklinieken. In plaats daarvan doet hij iets geks: hij vlucht samen met zijn maten Alice Cooper en Joe Perry richting Europese festivalterreinen.

En dat terwijl het internet langzaam zijn kant op begint te kruipen in de hele huiselijk geweld-discussie. Maar goed, dat is slechts één van Johnny’s vele problemen die blijkbaar alleen met een muzikantenbestaan op te lossen zijn.

Zijn verschijning gaat een hoop verbaasde gezichten opleveren bij festivalgangers komend seizoen. Die hadden Johnny nog eerder in een funny walks-sketch van Monty Python verwacht. Zelfs een wijnglazen jongleer-special op Netflix was plausibeler geweest. Of in de hoofdrol van een rechtbankdrama over een vechtscheiding met grote financiële gevolgen. Stuk voor stuk dingen waar hij de afgelopen jaren véél meer ervaring in heeft opgedaan.

Rollende steen

Toch kiest Johnny Depp voor het vertrouwde pad. De getergde acteur voelt zich op z’n best als hij een rol speelt. En op het podium kan hij weer even Jack Sparrow zijn. Of beter gezegd, Keith Richards. De man op wie Johnny zijn piratenpersonage baseerde.

Die rol kon hij zelfs zonder de hulp van de fictieve piraat in alle rust perfectioneren. Hij is nu zelfs zo ver dat niet alleen zijn uiterlijk en gedrag, maar ook zijn gitaarspel in de buurt begint te komen van een volwaardige rockster.

Zou Depp stiekem gewoon aan het ‘werk’ zijn? In voorbereiding op een grote Rolling Stones-biopic? Het is te hopen dat hij dit sterke staaltje method acting overleeft. Johnny is bekend met verboden substanties, maar gewend aan de hoeveelheden van Keith is hij niet. Straks eindigt hij zelf nog als tragisch onderwerp van een biopic. En vind maar eens een acteur die de rol van Johnny Depp in kan vullen.

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten