Johan Derksen heeft enorme hekel aan Jesse Klaver: ‘Doodziek van dat gemekker’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie wordt de grootste deze verkiezingen? Dat was ook bij Veronica Inside de grote vraag. Johan Derksen liet duidelijk weten dat Jesse Klaver voor hem afvalt…

De heren van Veronica Inside hebben het lang niet altijd over voetbal, zeker niet met de verkiezingen in het vooruitzicht. Johan heeft een specifieke reden om Lilian Marijnissen en de SP een warm hart toe te dragen. Ook bespreekt hij zijn afkeer voor alles wat met GroenLinks en Jesse Klaver te maken heeft. Volgens Derksen gaat de VVD trouwens gewoon weer de verkiezingen winnen…

Lees ook: Johan Derksen geeft Kuzu veeg uit de pan

Genoeg ‘verstandige’ mensen

Johan denkt dus dat ondanks de recente kritiek op Mark Rutte de VVD toch de grootste partij wordt, want volgens hem bestaat Nederland nog uit genoeg ‘verstandige’ mensen. De andere mannen aan tafel reageren verbaasd als Derksen vertelt dat ze 35 zegels gaan krijgen volgens hem. Ondanks dat de partij een beetje keldert in de peilingen is Derksens vertrouwen in Rutte groot.

Doodziek van Jesse Klaver

Aan tafel vertelt Johan dat hij vanavond nog een kaarsje gaat opsteken omdat hij hoopt dat de SP meer stemmen krijgt dan GroenLinks. De SP heeft een speciaal plekje in zijn hart omdat Lilian Marijnissen “ons Bartje van de straat gehaald heeft.” Hij doelt hiermee op de relatie tussen de SP-lijsttrekker en RTL7-presentator Bart Nolles.

Wie Johan duidelijk geen warm hart toedraagt: GroenLinks onder leiding van Jesse Klaver. “Ik word doodziek van dat gemekker en geneuzel van die Klaver” verteld Johan. De voetbalanalist steekt zijn politieke voorkeur niet onder stoelen of banken. Zo is hij vaak open over zijn eigen stemgedrag. Lilianne Ploumen moest het onlangs nog ontgelden, en nu is het dus de beurt aan Jesse Klaver!

Bekijk hier de uitspraken van Johan Derksen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zwetende Jutta Leerdam zakt heel diep naar de grond

Jutta Leerdam heeft een wel hele bijzondere fotoshoot gedaan. Ze heeft de fotograaf haar van haar mooiste kant laten fotograferen. 

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!