Johan Derksen haalt uit naar RTL-presentator Art Rooijakkers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Johan Derksen had het deze week weer op een nieuwe BN’er voorzien bij Veronica Inside. Hij is helemaal klaar met RTL-presentator Art Rooijakkers: ‘Hou je bek, joh!’

Het was maandagavond weer tijd voor Veronica Inside, waar het natuurlijk weer over héél andere dingen ging dan alleen voetbal! Johan Derksen had weer een nieuw doelwit gevonden: Art Rooijakkers. De RTL-presentator sprak laatst op de radio met Paul Römer. Toen vervolgens het onderwerp diversiteit aan bod kwam brandde Art los. Rooijakkers vond het raar dat Römer nu bij Talpa zat, waar ‘alleen witte en heteroseksuele mannen’ werken, terwijl hij eerst bij diverse omroep NTR zat. Römer sloot zich hier bij aan, maar Johan Derksen zeker niet!

Lees ook: VIDEO: Tijd voor nieuwe rel bij Veronica Inside!

Johan Derksen: ‘Houd je bek, joh’

Maandagavond liet Derksen duidelijk weten hoe ontevreden hij met de opmerkingen was: ‘Art Rooijakkers is geen onvriendelijke man, maar ik heb hem nog nooit op een mening kunnen betrappen.’ Volgens de voetbalanalist is het tegenwoordig een trend om zwarte mannen, homofiele mannen, transgender mannen in het bestuur te hebben. Zelf is hij wel blij met zijn bestuur: ‘Wij hebben toevallig witte heteromannen, waar ik niet zo ongelukkig mee ben.’ Tenslotte vat hij zijn mening kort, maar zeer krachtig samen: ‘Art Rooijakkers, houd je bek, joh’. Als Johan eenmaal op stoom is, blijven de controversiële oneliners komen: ‘Wij hebben jaren bij RTL gezeten, met een directie die bestond uit homo’s. Daar hebben we toch ook nooit wat van gezegd?’

Bekijk hieronder de uitspraak van Johan Derksen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?