Jessie Jazz Vuijk laat een hoop van zichzelf zien op deze intieme foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jessie Jazz Vuijk laat zichzelf volledig zien tijdens een hele intieme foto. Dit moet je als fan van de prachtige dame gewoon zien!

Jessie Jazz Vuijk deelt intieme foto met spannende tekst

Sinds de laatste paar jaar is Jessie Jazz Vuijk niet meer alleen een knap meisje met mooie foto’s op Instagram. Nee, de blondine is heel hard bezig om een eigen imperium op te bouwen om haar eigen overtuigingen over te brengen op haar volgers. Deze overtuigingen van Jessie Jazz hebben veel te maken met spirituele gedachten en mentale gezondheid. Zo heeft Jessie haar eigen community genaamd: ‘She Flore’. Nu is Jessie Jazz natuurlijk ook door een bijzonder proces aan het gaan vanwege haar eerste zwangerschap. Op Instagram deelt Jessie een hele intieme foto van zichzelf in haar badkleding en haar zwangere buik. Bekijk de intieme foto van Jessie Jazz hier. Hierbij schrijft Jessie ook een hele persoonlijke tekst over haar zwangerschap. Zo zegt de blondine dat zwanger zijn totaal anders is als ze ooit had verwacht, niet slechter of beter, maar gewoon iets dat ze nooit had zien aankomen. Jessie Jazz ziet er in ieder geval prachtig uit tijdens haar eerste zwangerschap en ze straalt aan alle kanten.

Jessie Jazz Vuijk gaat helemaal op in speciaal nummer

Het was een erg bijzondere avond voor Jessie Jazz Vuijk, want een van haar lievelingsartiesten kwam optreden op Ibiza. Het is duidelijk dat de blondine haar geluk niet op kan met dit optreden en ze deelt hier dan ook verschillende video’s van. Op onderstaande video is te zien dat Jessie Jazz Vuijk wordt gefilmd terwijl ze met vriend Kaj Gorgels zittend aan het dansen is op de muziek. Kaj kijkt een beetje moeilijk, maar Jessie Jazz lacht breeduit. Bij de video schrijft de influencer dat de artiest Sam Garret zijn nummers haar veel hebben geholpen door moeilijke tijden. Het nummer dat de artiest speelt op de video is in het speciaal erg bijzonder voor Jessie Jazz en ze krijgt altijd kippenvel bij dit liedje. De influencer deelt haar dankbaarheid hiervoor.

Lees ook: Foto: Jessie Jazz Vuijk geeft haar troeven veel ruimte in loszittend jurkje

Jessie Jazz Vuijk deelt geluksmomentjes op Ibiza

Bij onderstaande fotoreeks van Jessie Jazz Vuijk schrijft de blondine: ”Lief leven”. Hierbij heeft ze een aantal foto’s uitgezocht die dit voor haar omschrijven. Op de tweede slide is een video te zien waar Jessie Jazz en Kaj Gorgels wederom genieten van het live optreden van Sam Garret. Hier kan je ook zien dat Jessie Jazz een bijzonder pakje aanheeft. Het lijkt op een broek met een bijpassend piepklein topje. Hierdoor komt de babybuik van Jessie goed naar voren. Verder deelt Jessie veel foto’s van de omgeving van haar honden en de omgeving van het Spaanse eiland Ibiza.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)

Jessie Jazz Vuijk is druk in gesprek in open jurk

De knappe Jessie Jazz Vuijk laat met onderstaande video duidelijk merken dat ze dankbaar is voor haar vrienden. Zo zit ze heel erg te genieten aan de buitentafel van een lekker hapje en drankje met haar vrienden die net een baby’tje hebben gekregen. Waarschijnlijk raakt Jessie Jazz Vuijk hier helemaal enthousiast van en kan ze niet wachten haar eigen kindje in haar armen te nemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?