Jennifer Hoffman likt aan lekkernij op vergeten foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Hoffman likt aan een lekkernijtje op een vergeten foto. De actrice doet een throwback naar deze ondeugende shoot..

Jennifer Hoffman blikt via Instagram terug op haar fotoshoot voor de Linda. Ondeugend kijkt ze met een zwoele blik opzij. Jennifer vond deze foto kennelijk leuk, anders plaatst ze hem niet nog een keer op Instagram. En de reacties onder de foto zijn ook positief.

Jennifer Hoffman likt aan lekkernij

Op de foto is alleen wel iets opvallends te zien. Jennifer Hoffman heeft namelijk een ijsje in haar hand. Terwijl ze poseert voor de foto, houdt ze het ijsje vast. Duidelijk is dat ze dit niet voor de eerste keer doet, want ze ziet er behoorlijk ervaren uit. Naast acteren kan de blondine dus ook goed model staan. En met zo’n uiterlijk, moet dat zeker lukken. Jennifer ziet eruit alsof ze weet wat ze doet en het al vaker heeft gedaan. Het ijsje dat ze in haar hand heeft voegt niet per sé iets speciaals toe, wel is te zien dat ze al zeker ervan heeft genoten, aangezien er al aan gelikt is. Ze schrijft als bericht bij de foto; “Throwback, (niet te verwarren met blote back)“. En aan dit bericht te zien, is ze ook nog is ontzettend grappig, wat wil je nog meer?

Lees ook: Jennifer Hoffman onthult geheim achter deze stralende foto’s

Jennifer Hoffman poseert met bijzonder weinig kleding

Onlangs deelde Jennifer Hoffman een wel heel opvallende foto via Instagram. De actrice poseerde hier namelijk zo waar in bad. En wie in bad zit, heeft meestal niet veel kleding aan. Zo dus ook Jennifer, want zij bedekt haar expliciete delen met zeepsop. Dit is hoe Jennifer haar zondag doorbrengt, lekker ontspannen in bad en dan lekker schoon eruit komen. Ze zegt namelijk onder de foto; “Sunday mood“. Ook zegt ze weer dat dit een throwback is. Ze blikt hier terug op de tijd dat ze zwanger was, want ze zet onder de foto de hashtag #36weekspregnant.

Jennifer Hoffman pleegt ernstige misdaad

Dat Jennifer Hoffman ook een beetje een stout karakter heeft, is inmiddels geen verrassing meer. De actrice is grappig, knap en een beetje stout. Zo ook op een foto die ze plaatste via Instagram. Hierop is te zien hoe de blondine een pistool vasthoudt, en die richt op een kassamedewerker. Dit is natuurlijk allemaal nep, voor de serie Deep Sht, waarin Jennifer Hoffman in speelt. Maar dit acteerde de blondine wel fantastisch goed, dus je moet niet sollen met Jennifer, want straks richt ze echt een pistool op je, en dat wil je niet hebben. Na het acteren in de nuchtere serie De Luizenmoeder was Jennifer dus wel toe aan iets spannenders. “DEEP SHT is nu volledig te bingen op NPO Start, dus voor iedereen beschikbaar. Doe. Binge. Kijk. We zijn er zo trots op namelijk 💫”. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is diep onder indruk van zwarte paal op voetbalveld

Hélène Hendriks deelde via Instagram een wel heel opvallende foto. De blonde presentatrice stond flink voor paal..

Video: Gaby Blaaser trekt ongedierte aan met nieuwe lippen

Gaby Blaaser deelt met veel plezier haar zware leven als een influencer. Hierin zijn Gaby haar lichaam en gezicht haar verkoop product. Om dit een beetje te stimuleren is Gaby absoluut niet vies van een spuitje hier of daar. En alle mannen zijn niet de enige die aan deze opgespoten lippen hangen...

Foto: Heleen van Royen ingezet als lokkertje voor de kijker van Vandaag Inside

Vandaag Inside gaat een flinke uitdaging aan. Het programma besluit daarom om kijkcijferkanon Heleen van Royen weer uit te nodigen...