Jennifer Hoffman onthult geheim achter deze stralende foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Hofman is met de kleinste dingen al enorm gelukkig. Wat haar op deze foto’s zo laat stralen? Dat legt de blondine graag uit…

Jennifer Hofman met subtiele glimlach

Jennifer Hofman is één van de knapste actrices die Nederland rijk is. Gelukkig deelt Jennifer op haar Instagram ook regelmatig een foto voor haar volgers. Dit keer zit Jennifer in de auto. Dit resulteerde in een hele fotoshoot die enkel bestaat uit plaatjes van Jennifer zelf. Misschien stond ze heel lang in de file? Even tussendoor bij het stoplicht zullen er vast niet zulke knappe foto’s uit zijn gekomen. Bij de eerste foto zien we een lichte grijns op het gezicht van Jennifer. De actrice wekt een beetje de nieuwsgierigheid op met de tekst: ”Zien jullie ook de zon?”

Jennifer Hofman in auto

Lees ook: Wow: Jennifer Hoffman deelt zeldzame foto van zichzelf

Jennifer Hofman laat witte tanden zien

Jennifer Hofman zit er degelijk blij in haar auto. Ze heeft een bouwvakkers blouse aan voor een stoere look. Rood en zwart staan Jennifer in ieder geval enorm goed. Op vervolg van haar vraag plaatst ze onderstaande foto. Hierop zijn de stralend witte tanden van Jennifer goed te zien. Het is wel een soort geniepig lachje om aan te duiden hoe blij ze wel niet is met de zon. Bij de foto schrijft ze enthousiast: ”ik wel”, duidend op dat ze de zon ziet.

Jennifer Hofman laat tanden zien

Jennifer Hofman breed lachend op foto

Jennifer verblijd ons en haar volgers met niet één, niet twee, maar drie selfies! Het is automatisch een goede dag voor iedereen want wie wordt er nou niet blij van een stralende Jennifer. Op de derde foto valt Jennifer haar mond zelfs open van het feit dat ze zon schijnt. Met haar stralende blauwe ogen kijkt Jennifer met haar gezicht de zon in. De actrice moet wel oppassen dat ze niet te lang in de zon tuurt want dat is niet goed voor haar. Hopelijk is Jennifer dus een beetje voorbereid op de zon en heeft haar zonnebrandje klaar liggen.

Jennifer Hofman lacht breed

Jennifer Hofman deelt uitdagende kant

Jennifer Hofman heeft al talloze rollen in Nederlandse films gespeeld. Van super verliefde echtgenote tot woedende huisvrouw, Jennifer heeft het allemaal laten zien. Eén van Jennifer haar laatste successen was de rol van moeder tijdens de comedy serie De Luizenmoeder. Om Jennifer in de ietwat onwetende moeder rol te zien was voor iedereen genieten. Nu deelde Jennifer op haar Instagram een foto van achter de schermen bij opnames. Hierin is een schreeuwende Jennifer te zien op een terrasje. De twee vrouwen waar ze bij aan tafel zit lijken niet zo onder de indruk te zijn en te denken: ‘Doe is rustig meid.’. Wat er precies afspeelt dat Jennifer zo boos maakt is nog maar de vraag. Jennifer is in ieder geval goed geïrriteerd. De actrice schrijft bij de foto: ”Stukje subtiel acteren. Kun je me altijd voor bellen,” duidend op de uiterst dramatische pose. Naast dat Jennifer knap is heeft ze dus ook nog een flinke dosis zelfspot.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien.