January Jones maakt je Mad, Men

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eens in de zoveel tijd kijk je een serie niet voor de spannende verhaallijn of het heldhaftige karakter. Soms blijf je aan je scherm gekluisterd door een tegenspeelster. Voor Mad Men, te zien op Netflix, is dat het geval. Dat kijk je vooral voor January Jones.

Het verhaal van Mad Men speelt zich af in de jaren zestig van de vorige eeuw. Don Draper is de creatief directeur van een groot advertentiebureau in New York City. Het leven lacht de man toe: hij heeft een goedbetaalde baan één van de toonaangevende bedrijven van Manhattan, kan heel de dag door drinken, heeft een eigen secretaresse en komt thuis bij zijn Betty, gespeeld door January Jones.

Mad Men – Netflix

Want het verhaal van Mad Men is inmiddels al talloze keer beschreven. Dat geldt natuurlijk ook voor de rol van January. Betty Draper is de vrouw van hoofdpersoon Don. Betty wordt door elke man begroet als een prinses, maar heeft in Don haar eigen Marco Borsato.

Maar dat is natuurlijk niet de reden dat we naar Mad Man kijken. Janaury Jones is als Betty Draper een knettergekke chick. Ze gaat naar de supermarkt en in plaats van eten te kopen, verkoopt ze iemand een klap. Wanneer ze ontdekt dat haar Don vreemd gaat, blijkt ook Betty niet vies van een vreemde vis in haar vijver. Daarmee verdwijnt de schattige huismoeder en komt de ware Betty naar buiten.

January Jones

De reden dat Betty zo geloofwaardig overkomt, is dat January Jones in haar dagelijkse leven ook een paar kronkels heeft. Deze vrouw zat de talkshow-host Jimmy Kemmel en vertelde zonder blikken of blozen dat ze een UFO zag. Daarmee is ook meteen een verklaring gevonden voor het feit dat January net zo makkelijk in een jaren ’60-rol kruipt als dat ze een X-Men-pakje aantrekt.

Afbeeldingsresultaat voor january jones x-men gif

Dat je na alle seizoen Mad Man meteen weer opnieuw wilt beginnen, ligt echt maar deels aan de utopische mannenwereld waarin de serie zich afspeelt. Alleen Janaury Jones maakt je al helemaal Mad, Man. Na elke glimp van haar, kun je niet wachten op de volgende. Dan kan je zo veel reclame-campagnes in je serie nabootsen: een betere advertentie dan January Jones is lastig te verzinnen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door January Jones (@januaryjones) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door January Jones (@januaryjones) op

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.

Gerelateerde berichten