Jake Paul smult van Nederlandse ballen en Jutta Leerdam is sprakeloos

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft veel plezier met haar nieuwe vriend Jake Paul, al lijkt hij meer met zijn ballen te willen spelen. 

Jake Paul en Jutta Leerdam hebben het extreem gezellig met elkaar

Toen het koppel met elkaar een relatie kreeg was er nog flink wat twijfel onder hun fans of dat wel goed zou gaan. Ze leven natuurlijk op een ander continent en leken in eerste instantie niet mega veel met elkaar gemeen te hebben. Maar niks blijkt minder waar. Het koppel gaat nog altijd als een trein. Jake Paul zit de afgelopen tijd meer in Nederland, waar hij allemaal leuke dingen doet met zijn vriendin. En aangezien beide bekende koppen een flinke hoeveelheid volgers online heeft, doen ze nog wel eens filmpjes maken met elkaar. En daar komen dan de meest leuke video’s uit. In dit filmpje is Jake Paul helemaal in de ban van ballen, bitterballen wel te verstaan.

https://www.tiktok.com/@juttaleerdam/video/7296533101663079712

Jutta Leerdam staat met haar mond vol tanden na het zien van Jake Paul

Het koppel is heerlijk aan het genieten op de bank, wanneer Jutta even de telefoon erbij pakt. Ze wil namelijk weten wat Jake’s favoriete Nederlandse snack is, op Jutta zelf na dan. Jake moet daar even over nadenken en geeft dan zijn antwoord. “The Korekettaballs” zegt hij. Jutta houdt het bijna niet meer van het lachen. Want het zijn natuurlijk gewoon bitterballen die Jake bedoeld. De Amerikaanse bokser en YouTuber is in de war met de kroket, een andere Nederlandse lekkernij. Maar Jutta corrigeert hem snel, na het lachen dan. Het is in ieder geval goed om te zien dat het koppel flink met elkaar kan lachen.

Jutta Leerdam is helemaal weg van Jake Paul

De blondine is aan alles te zien tot over haar oren verliefd op Jake Paul. Hij heeft toch echt wel zijn best gedaan om ervoor te zorgen dat Jutta zich ontzettend geliefd en veilig bij hem voelt. Wat de favoriete bezigheid is van het stel? Jake houdt er enorm van om Jutta te zien schaatsen. Hij bezoekt dan ook graag trainingen en wedstrijden. Daar zit hij nonchalant op de tribune en juicht voor zijn vriendin als ze de winst weer eens binnensleept. Omgekeerd is dat ook waar. Wanneer Jake een wedstrijd heeft, dan zit Jutta natuurlijk eersterangs om hem aan te moedigen. Dat is wel anders dan sommige bekende sportkoppels.

Jake Paul zegt allemaal lieve dingen over Jutta op haar Instagram

De bokser en YouTuber gedraagt zich in de buurt van Jutta wel een beetje als een verliefd schooljongetje. Dat merk je ook wel aan de dingen die hij zegt. Zo geeft hij Jutta veel hartjes in opmerkingen op haar foto’s en noemt hij haar een ‘superstar’. Het is wel duidelijk dat ook Jake Paul tot over zijn oren verliefd is op de blondine. En dat is ook logisch, want bij Jutta is er gewoon veel om van te houden. Behalve haar prachtige uiterlijk heeft de blondine ook een goed gevoel voor humor en is ze ook nog eens ontzettend lief.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!