Iris Enthoven stelt zeer vraag tijdens Expeditie Robinson: ‘Hebben jullie gedacht aan…?’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Blondine Iris Enthoven laat de deelnemers van Expeditie Robinson blozen met een wel erg vraag…

Het is een erg leuk seizoen van Expeditie Robinson met hele leuke deelnemers. Zo zijn de deelnemers dit seizoen ook echte positieve mensen en zorgen ze voor een gezellige groep. Uiteraard zijn er gemene onderonsjes of deelnemers die het spel een beetje vuil spelen. Toch is het in totaal een leuk seizoen met spannende wendingen.

Iris Enthoven komt met zeer spicy vraag tijdens Expeditie

Eén van deze spannende wendingen is misschien wel Iris Enthoven. De blondine doet zonder al te veel moeite mee aan het overlevingsprogramma en lijkt er echt wel van te kunnen genieten. De presentatrice deed eerder ook al mee aan het programma Kamp van Koningsbrugge, dus Iris is wel goed in het verleggen van haar eigen grenzen. Nu is Iris tijdens de expeditie eigenlijk vooral benieuwd naar iets heel anders bij haar eilandgenootjes. Zo vraagt de blondine hoe het zit met de deelnemers hun behoeftes naar een momenten. Op deze vraag antwoord iedereen eigenlijk gelijk dat ze er absoluut niet mee bezig. Uiteraard zit iedereen laag in hun energie en dat is volgens de meeste dan ook de oorzaak van hun weinige zin.

Iris Enthoven deelt video met eilandmaatjes

Een leuke vriendschap die is overgebleven aan dit seizoen van Expeditie Robinson zijn Iris Enthoven, Floris Göbbel en Guido Weijers. Deze drie deelnemers hebben het super gezellig gehad samen op het eiland en bespreken een aantal vragen die Iris heeft gekregen over Expeditie Robinson.

Zo hebben ze het erover dat het jammer is dat het vooral over gekronkel en drama gaat op de beelden die worden uitgezonden. Floris zou het leuker vinden als ze wat meer over het eiland en het overleven zouden laten zien op televisie. Er zijn namelijk nog veel meer beelden gemaakt die simpelweg niet worden uitgezonden.

Verder kwamen er veel vragen over dat Iris met Mark in het water lag te lachen, gieren en brullen. Ze hadden blijkbaar een hele grap verzonnen over dat ze zouden ontsnappen van het eiland. De twee hadden bedacht om in de ochtend hun tasjes te pakken en stiekem te verdwijnen. Mensen dachten allemaal dat Iris en Mark het over de eilandraad hadden, maar dat was helemaal niet zo.

Ook ging het gesprek tussen de drie deelnemers over het feit dat ze iemand mochten opgeven om een videoboodschap in te spreken. Hiervoor had Guido niemand minder dan Paul de leeuw aangevraagd. Dit terwijl de twee helemaal niks van elkaar zijn, en waarschijnlijk weet Paul de Leeuw niet eens wie Guido is. Toch vond hij dit blijkbaar ontzettend grappig.

Een ander moment waar Iris, Floris en Guido vaak aan terug denken is dat Floris niet zijn grote behoefte kon doen. Het duurde tot dag elf totdat het Floris lukte. Hij vertelde dat hij allemaal pillen kreeg voorgeschreven van de dokter. Eigenlijk zou het met één pil moeten zijn gelukt, maar omdat het zo erg was waren er maar liefst vier nodig. Bekijk de video hier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...