In handdoek gehulde Kelly Piquet moedigt Max Verstappen aan met strandfoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet weet wel hoe ze de meest mooie foto’s van zichzelf moet maken om ervoor te zorgen dat haar fans gaan juichen. 

Met deze foto worden de fans van Kelly Piquet helemaal wild

Kelly Piquet is dit jaar lang niet altijd aanwezig geweest bij elke GP van Max Verstappen, maar voor de race in Abu Dhabi maakt ze graag een uitzondering. Vanwege het heerlijke weer en de warme temperaturen vindt Kelly het geen enkel probleem om mee te reizen. Terwijl Max zich voorbereidt, vermaakt Kelly zich wel op het strand en andere plekken. Terwijl ze dat doet maakt Kelly natuurlijk even een paar mooie foto’s om Max een beetje jaloers te maken. Als Max hier niet harder van gaat rijden, weten wij het ook niet meer.

Kelly Piquet draagt slechts een handdoekje

Meestal zie je Kelly Piquet verschijnen in de meest mooie en uitgebreide outfits, of juist in pakjes die zoveel mogelijk van het model laten zien. Maar deze keer is het geen van beide, al is het een net zo interessant pakje. Ze heeft namelijk slechts een handdoekje aan, terwijl ze over het strand loopt. Natuurlijk zal Kelly daaronder nog wel zwemkleding aan hebben, maar het lijkt in ieder geval wel heel interessant vanuit deze hoek. Dat was waarschijnlijk ook de bedoeling van Kelly Piquet, die alles op alles zet om Max verstappen een beetje jaloers te maken. haar vriendje is namelijk altijd meer bezig met racen dan met haar. En door deze foto’s probeert Kelly dat een beetje een halt toe te roepen.

Lees ook: Kelly Piquet zet deur van hotelkamer op een kiertje voor wildvreemde tijdens F1-weekend in Las Vegas

Kelly Piquet weet ook precies hoe ze moet poseren

De brunette weet absoluut hoe ze zichzelf moet presenteren op de foto. Dat zie je ook wel aan deze plaatjes. Het model weet uitstekend wat wel en niet werkt als pose en dat zie je terugkomen in de manier waarop ze staat. Er zullen ongetwijfeld nog veel meet foto’s zijn die Kelly uiteindelijk niet geplaatst heeft. Deze foto’s waren de allerbeste die erbij zaten. Kelly heeft prima door wat haar volgers het leukste vinden om te zien en speelt daar dan ook volledig op in. Daarom zijn de foto’s van Kelly ook altijd zo mooi om te zien.

Lees ook: Kelly Piquet deelt zeer zeldzame foto van zichzelf op piepjonge leeftijd

Kelly Piquet verwent graag haar volgers met mooie foto’s

De brunette vindt het erg fijn om haar volgers een beetje te verwennen. Dat merk je wel aan alle foto’s die ze op haar Instagram. Daar lijkt het model soms alle remmen los te gooien en zich volledig over te geven aan de grillen van haar fans. De ene na de andere mooie foto komt namelijk tevoorschijn. En dat is natuurlijk helemaal niet erg. Haar fans genieten namelijk enorm van deze verwennerij. Kelly lijkt ook nog lang niet klaar met het plaatsen van mooie foto’s van zichzelf, dus daar zal ze nog wel even mee door gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien.