Kelly Piquet zet deur van hotelkamer op een kiertje voor wildvreemde tijdens F1-weekend in Las Vegas

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet heeft een nogal apart verzoek voor alle mannen tijdens het F1-weekend in Las Vegas geplaatst. 

Is Kelly Piquet op zoek naar een avontuurtje?

De brunette gaat al jaren heel erg goed samen met coureur Max Verstappen. Ze is zelfs op bij het F1-weekend in Las Vegas om hem te supporten. Maar gaat het wel allemaal goed tussen de twee? Kelly deelde op haar Instagram Stories namelijk ineens onderstaande afbeelding. Daar stelt ze aan haar fans een bijzondere vraag. Een vreemde vraag ook, zeker zo publiekelijk gedeeld met ál haar volgers. Wil Kelly van haar eigen kamer af? Wil Kelly haar kamer delen met een ander? Is ze op zoek naar een nachtelijk avontuurtje? Wat is er toch allemaal aan de hand met het model met de bruine haartjes?

Lees ook: Kelly Piquet laat Max Verstappen smelten met foto in duizelingwekkend jurkje

Kelly Piquet haakt mogelijk af bij F1-weekend

Een mogelijke reden zou zijn dat Kelly niet meer naar het F1-weekend gaat en dus van haar kamer af moet komen. Zou ze zelf niet meer kunnen? Of zou ze gewoon geen zin meer hebben? Het is zeker niet de eerste keer dat ze een F1-weekend overslaat. Max kan ook prima door zonder haar support, maar het gebeurt tegenwoordig vaak genoeg dat er serieuze roddels beginnen te ontstaan over het koppel. Misschien is het allemaal niet zo erg, maar wie weet ligt een breuk wel sneller op de loer dan iedereen denkt.

Kelly Piquet laat volgers met veel vragen achter na post

Natuurlijk zou het kunnen dat Kelly niet langer het F1-weekend kan of wil bijwonen. Maar waarom zegt ze dan niet gewoon haar reservering op? Waarom is ze dan zo hard bezig met het slijten van haar kamer aan een ander? De acties van Kelly roepen op die manier wel veel vragen op. En als ze haar kamer wil delen met een ander persoon, is dat dan niet een beetje vreemd? Want Max Verstappen slaapt waarschijnlijk ook op die kamer. Wat Max trouwens van de hele situatie vindt, is nog niet echt bekend. Maar hij zal het vast niet leuk vinden dat zijn vriendin voor de zoveelste keer onder een F1-weekend uit probeert te komen.

Max Verstappen kan prima racen zonder Kelly Piquet aan zijn zijde

Als Max Verstappen de afgelopen jaren iets bewezen heeft, dan is het wel dat hij zijn vriendin Kelly Piquet helemaal niet aan zijn zijde nodig heeft om een race te kunnen winnen. In het begin gaf het misschien een extra boost, maar inmiddels heeft Max zoveel overwinningen op zijn naam staan, dat hij dit nog in zijn slaap zou kunnen doen. Nu is Max toch vaak meer gefocust op het racen dan op zijn vriendin, dus die moet bij een race ook zichzelf vaak zien te vermaken. Misschien dat ze zich daarom is gaan vervelen en dat dit de reden is dat ze niet meer zo vaak een race van Max Verstappen bijwoont. Dat zou in ieder geval een fijnere verklaring zijn dan een van de vele alternatieven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...