Foto: Ilse DeLange toont ongelofelijke metamorfose na zware nacht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ilse DeLange jaagt haar volgers de stuipen op het lijf met deze zéér opvallende voor-en-na-foto. Dat moet een loodzware avond geweest zijn!

Ilse DeLange onherkenbaar na wilde nacht

De zangeres Ilse DeLange trad onlangs, naast Guus Meeuwis, Krezip en Blackbird op in Enschede op het Tuckerville festival. Hier heeft ze ongekend van genoten, blijkt uit haar bedankje op Instagram. Ze is blij dat ze weer op het festival mag optreden na twee festivalloze jaren. Ook al haar fans hebben een heerlijk optreden meegemaakt. Echter liet Ilse DeLange achteraf weten dat ze goed moe was en snel zou gaan slapen. De volgende dag postte ze een foto waar ze haast niet in te herkennen was. Het publiek is geschrokken van de foto. Toch laat Ilse deze vol trots op haar Instagram pagina staan.

Ilse DeLange blijkt erg spontaan

Recentelijk gaf Ilse DeLange van alles vrij over haar privé leven. In een groot interview vertelde ze over haar familie, waar ze vandaan komt, haar eigen platenlabel, haar nieuwe album én haar liefdesleven. “Bart en ik leven ons leven met grillen en spontaniteit”, vertelt ze in het interview. Daarnaast laat ze dingen los over haar geloof, haar overleden vader en haar beroep.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ilse DeLange (@ilsedelangemusic)

Ilse DeLange over ‘affaire’ met Jeroen Rietbergen

Ilse DeLange is veel in het nieuws geweest, omdat zij schijnbaar een affaire heeft gehad met Jeroen Rietbergen ofwel: Vieze Jeroentje. De bekende voormalige bandleider van ‘The Voice of Holland’ en vriend van Linda de Mol ontkent alle geruchten wanneer hij geconfronteerd wordt door De Mol. Ilse laat er eindelijk iets over los: “Ik neem dat niet zo serieus als ik eerlijk ben. Ik ben blij dat de reguliere media dat ook niet serieus nemen”, zo Ilse in een interview met RTL Boulevard.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ilse DeLange (@ilsedelangemusic)

Meerdere mannen worden enthousiast van Ilse DeLange

In een recente Instagram story van Ilse is te zien hoe ze met een aantal bandleden in de studio staat. Naast dat ze haar vriend en drummer Bart Vergoossen kroont tot ‘beste drummer’, is ook te zien hoe Matthijs van Duijvenbode zijn gezichtsafdruk ergens in achterlaat. Er gebeurt dus erg veel in de studio. Ook op de feed van Ilse staat een gek filmpje van een dansende Matthijs van Duijvenbode, Ilse DeLange en nog twee enthousiaste mannen. Wat een moves!

Nieuwe single van Ilse DeLange: ‘Willing’

Met grote trots plaatst Ilse de onderstaande foto op haar Instagram. Na lange tijd heeft ze dan eindelijk haar nieuwe single ‘Willing’ aangekondigd. Zij en heel veel andere mensen zijn hier uitermate enthousiast over. Het liedje wordt door de community met open armen ontvangen. Daarnaast heeft ze aangekondigd dat dit nummer een onderdeel is van een groot avontuur met veel meer muziek. We gaan dus snel meer van Ilse zien!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ilse DeLange (@ilsedelangemusic)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen draagt verdacht weinig onder openhangend jasje

Modepopje Nikkie Plessen showde in haar inmiddels verwijderde stories een outfit die erg veel liet zien. Ze had een jasje aan dat misschien nét iets te ver open hing...

Video: Davina Michelle showt gênant resultaat van dronken avondje

Ook bekende Nederlanders zoals de mooie Davina Michelle hebben wel eens dronken avontuurtjes. De blonde zangeres laat zien wat voor gênants ze heeft gedaan...

Foto: Juultje Tieleman zet tanden in kromme lekkernij

De beeldschone Juultje Tieleman staat in deze foto te snoepen van een heerlijke Franse delicatesse. Het is duidelijk aan haar ogen te zien dat ze er zeer van aan het genieten is.