IJskoude Nikkie Plessen deelt tegenstrijdige foto op vreemde locatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen moet haast wel een ijskoningin zijn. Hoe kan ze anders zo comfortabel erbij lopen met deze temperaturen en die outfit?

Meestal zijn de outfits van Nikkie Plessen geweldig, maar soms zit er iets tussen waar iedereens wenkbrauwen van gaan fronzen. En dit is daar zo eentje van. Bijna alles aan de kleding van Nikkie lijkt te kloppen: een dikke jas, warme en kleurrijke sokken. Nikkie zit heerlijk warm ingepakt. Na ja, op haar onverklaarbare naveltruitje na dan. Die valt niet helemaal te rijmen met de rest van haar winterse outfit. Wel is het truitje natuurlijk heel erg spannend en leuk om naar te kijken. Dus dat doet Nikkie dan weer goed.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen verliest been bij presentatie nieuw sportmerk
Nikkie heeft de ultieme winterlook op foto

Het is misschien niet de meest voor de hand liggende kleding om tijdens de koude winterdagen aan te trekken, maar Nikkie ziet er wel bijzonder goed uit in haar strakke naveltruitje. En dat is natuurlijk ook wel wat waard. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, wordt wel eens gezegd. Nikkie offert haar warme buikje op, om er prachtig uit te kunnen zien. Zo eist Nikkie wel gelijk alle aandacht op. Nikkie weet zichzelf op die manier het middelpunt van de aandacht te maken. Misschien zet Nikkie hier wel een enorme trend mee en zie je straks in het nieuwe jaar iedereen met een blote buik door de sneeuw lopen. Want meestal, als Nikkie het voorbeeld heeft gegeven, volgt de rest van de Nederlandse vrouwen als makke lammetjes. Het is dus eigenlijk een kwestie van tijd voordat de blote-buik-look de standaard wordt tijdens de koude dagen.

Zolang je sokken maar goed zitten

Het naveltruitje is trouwens niet de enige opvallende keuze aan de outfit van Nikkie. Ook haar kleurrijke sokken zijn een nogal gedurfde manier van kleden. In alle kleuren van de regenboog heeft Nikkie haar sokken gekleurd. Zo ziet de beeldschone ontwerpster er wel gelijk een stuk vrolijker uit. Want vrolijk wordt je wel van die gekleurde sokken. Dat is maar goed ook, dat compenseert namelijk een beetje voor het verdriet dat de vrieskou meebrengt met zo’n naveltruitje. Een aparte combinatie dus voor Nikkie. Maar wel een combinatie die Nikkie perfect staat.

Nikkie domineert de winter met haar warme foto’s

Deze winter domineert Nikkie de gehele kledingindustrie met haar warme en vrolijke foto’s. Nikkie haar grootste kracht is haar naam, die ze maar al te graag verbindt aan de meest spannende en verleidelijke kledingstukken. Om die kleding vervolgens nog een beetje leuk op de markt te brengen neemt Nikkie ook nog eens erg aantrekkelijke foto’s om via haar social media kanalen te kunnen verspreiden. Het zorgt ervoor dat Nikkie een van de meest succesvolle ondernemers van Nederland is, maar ook dat jij elke dag wel kan genieten van een nieuwe foto van Nikkie in een zeer aantrekkelijk pakje. Nikkie haar foto’s zijn dus goed voor iedereen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatssters Joy Beune en Robin Groot genieten van zon in strakke topjes (foto’s!)

Knappe teamgenotes Joy Beune en Robin Groot zijn erg aan het genieten van de zon en dragen dan ook flinterdunne shirtjes.

Foto: Wielrenster Puck Moonen spreidt benen om flinke bal pluis te aaien

Puck Moonen gooit zomaar de benen wijd. Je snapt dat haar volgers wild werden toen er op die plek een harige verrassing tevoorschijn kwam!

GTST-actrice Sophie Bouquet buigt over wastafel in superkort rokje (video’s!)

Sophie Bouquet laat iedereen goed naar binnen kijken in de badkamer!