Hot Topics: Yolanthe Cabau, Elise Schaap en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Omdat er nieuwe plaatjes op het forum staan, werd het tijd om de digitale drukpers aan te zwengelen. Niet omdat het moet, maar zodat jij lekker kan slapen. De afgelopen dag (24 februari 2020) bracht naast regen ook de volgende zonnestraaltjes.

Yolanthe Cabau

yo yo, als je dacht dat Yolanthe Cabau stil kon zitten, zeg maar no no. Yo is het Hollandse al lang ontvlucht, maar werd in 2019 door LINDA weer eens voor een vaderlandse camera gezet. Ze was destijds niet solo: haar zeven zussen mochten ook mee.

Lees ook: Yolanthe zoekt grotere kast

Zij gingen niet alleen op de foto voor het tijdschrift; de dames werden ook door een camera gevolgd voor een webshow. Wat dat opleverde: één Yolanthe en zestien Kasbergen.

Yolanthe Cabau van Kasbergen Linda
Meer Yolanthe, Cabau’s en Kasbergen vind je op het Mannenzakenforum | Beeld: LINDA

Elise Schaap

Wanneer je Elise voor het eerst ziet, denk je: die staart een beetje Schaapachtig uit haar kijkers. Daarna knipper je nog eens met je ogen, en ben jij ineens degene die mekkert van plezier. Want Elise Schaap heeft wat door klimaatontkenners gezien kan worden als bewijsstuk A in hun strijd tegen het Greta-legioen: niet het veranderende klimaat, maar Elises blikken laten poolkappen smelten.

Lees ook: Kim Holland College opent deuren

Elise kijkt je helemaal de moeder op het Mannezakenforum.

Boerin Annemiek Koekoek

Boerin Annemiek is een nieuw gezicht op het forum. Deze dame heeft naast twee koeien in haar achternaam ook een stal vol van die beesten in haar achtertuin staan. Je kunt wel raden wat het gevolg is: ze melkt meer koeien dan stieren tegenwoordig.

Lees ook: WIDM-kandidaten in quarantene gesteld

Om daar verandering in te brengen riep ze de hulp van Yvon Jaspers en Boer zoekt Vrouw in. De eerste ronde bleek al lastig: Annemiek heeft dyslexie met een hoofdletter D. Ze kon de honderden brieven niet lezen. Gelukkig heeft ze een aantal vriendinnen die haar maar al te graag helpen met Tinderen.

Boerin Annemiek bakt verder op het Mannenzakenforum. | Beeld: Instagram

Rihanna

Behalve al deze Hollandse glorie kwamen er ook screencaps aangewaaid van over de grote plas. In het Beloofde Showbizzland zorgen zenders als E! News ervoor dat je geen moment hoeft te missen van celebs zoals Rihanna. Je moet echter niet de hele dag naar zo’n zender kijken, tenzij je vrijwillig gillend gek wil worden. Ons forum checken en van de highlights genieten is veel verstandiger!

Lees ook: Famke Louise is zelf een Copycat Doll

Rihanna bij E! News | Bron: Mannezakenforum | Beeld: E! News
Rihanna: ‘Ik heb lekker wel een Mannenzakenpagina.’

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.