Vermaak TV / Series Boerinnenkalender-model Annemiek doet mee aan Boer Zoekt Vrouw

Boerinnenkalender-model Annemiek doet mee aan Boer Zoekt Vrouw

-

Boerinnenkalender-model Annemiek doet mee aan Boer Zoekt Vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Pak pen en papier! Dit is je kans om een model met een landbouwbedrijf aan de haak te slaan!

Ze hebben dit seizoen goud in handen bij Boer Zoekt Vrouw. Tussen al die verlegen, onooglijke boertjes zit namelijk gewoon een model uit de Boerinnenkalender! Ze heet Annemiek en ze is met haar 25 jaar de jongste deelnemer dit jaar, en bovendien de enige vrouw. We horen je denken: waarom heeft deze dame een tv-programma nodig om aan een vent te komen? Zo’n meid heeft toch na één wandelingetje richting buurtsuper ‘n lint van verliefde mannelijke dorpsbewoners achter zich aan?

Kleine handicap

Het kan heel goed te maken hebben met de regels van het tv-programma. Geïnteresseerde mannen zijn namelijk verplicht een ‘liefdesbrief’ aan hun boerin te schrijven als officiële aanmelding. En mannen die kunnen lezen en schrijven, dáár is ze naar op zoek. Annemiek is namelijk zó dyslectisch dat ze zichzelf bijna analfabeet noemt. Haar toekomstige wederhelft moet dus in ieder geval iets met pen en papier kunnen: iemand in het huishouden moet toch de e-mails kunnen openen, het boerenvakbond-blad kunnen lezen en belastingaangifte kunnen doen? Op deze manier heb je die groep mannen alvast in het vizier!

Buitenkansje

Kan je dus lezen en schrijven, en heb je altijd al een model, die daarnaast ook nog eens een eerlijk landbouwbedrijf runt aan de haak willen slaan? Twijfel dan niet, en schrijf Annemiek een brief! Zo’n buitenkansje krijg je nooit meer!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Saskia Noort
Willemijn Verkaik
Sylvie Meis
Helene Hendriks
Dyantha Brooks

Laatste nieuws

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Helene Hendriks showt verborgen talenten

Veelzijdige vrouw, die Hélène Hendriks! Wist je dat deze hockeyster / reporter / interviewer/ presentatrice ook een heuse circusact kan verzorgen? Iets met (surprise) balbehandeling en hooghouden...

Geef je mening