Hongerige schaatsster Pien Hersman (19) gaat nu al achter de jongens aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Schaatsster Pien Hersman is zó snel, dat ze het liefst met de jongens het ijs op gaat…

Pien Hersman gaat achter de mannen aan op training

De knappe schaatsster Pien Hersman had een training waarmee ze met de mannen mee mocht schaatsen. En dat leverde natuurlijk een ontzettend leuke foto op. De blondine zat valk achter de heren en moest daar natuurlijk even een foto van delen. “Chasing the boys” noemde ze het op Instagram. De oogjes die ze bij de foto zet doen vermoeden dat Pien het helemaal niet zo erg vond om achter de heren aan te rijden. In het echte leven is het eerder andersom. Daar zitten alle mannen achter Pien Hersman aan. En dat heeft alles te maken met haar mooie voorkomen. Dat zie je het beste op de foto’s die ze deelt op Instagram.

Lees ook: Dit is hoe knappe schaatsster Pien Hersman (19) een rustdagje doorbrengt

Pien Hersman geeft bijzondere blik richting haar fans

De blondine is even goed aan het opwarmen in de auto na het najagen van al die mannen op het ijs. En terwijl ze dat doet is het natuurlijk wel tijd voor een mooie foto. Pien maakt de foto met een beetje een mysterieuze blik in haar ogen. Haar mond krult een beetje omhoog en het ziet er allemaal wel heel bijzonder uit. Haar fans vinden het in ieder geval een leuk plaatje om naar te kijken. Maar dat wordt het al gauw met Pien Hersman. De blondine weet als geen ander hoe ze de aandacht van haar mannelijke volgers vast moet houden. Dat doet ze al jaren met weinig moeite.

Lees ook: Schaatsster Pien Hersman (19) deelt eindelijk foto zonder schaatspakje

Ook buiten trainingen om blijft Pien Hersman sportief

De blondine moet natuurlijk ook buiten haar trainingen om wel sportief bezig blijven. Anders kan ze nooit achter die mannen aan jagen op het ijs. De schaatsster doet wat de meeste schaatsers doen als ze niet op het ijs staan, namelijk de fiets erbij pakken. Want het trainen van conditie, uithoudingsvermogen en de spieren in je benen blijft voor beide sporten zeer belangrijk. Pien maakt onderweg ook nog even een foto om ervoor te zorgen dat haar fans iets moois hebben om ze warm te houden met de koude winterdagen. En dat wordt super erg gewaardeerd door haar volgers.

Pien warmt zich na al dat sporten binnen op met weinig kleding

Na zo’n dagje vol sporten heeft Pien Hersman wel de behoefte om zich binnen lekker op te warmen. En aangezien Pien de verwarming binnen aan heeft staan, heeft ze weinig behoefte aan al die warme kleding. En dus trekt de schaatsster bijzonder weinig aan en laat ze zelfs een stukje van zichzelf zien door haar shirtje niet helemaal dicht te doen. De mysterieuze blik van Pien maakt het wel helemaal af. Dat levert natuurlijk wel een bijzondere foto op waar haar volgers erg van smullen. Die genieten enorm van het warme plaatje van Pien Hersman.

Pien Hersman heeft een bekende vader

Pien Hersman heeft haar schaatstalent niet van een vreemde. Haar vader Martin Hersman was jarenlang één van de gevestigde namen in de Nederlandse schaatssport. Inmiddels schaatst Martin Hersman niet meer, maar is hij actief als schaatscommentator bij de NOS. Hoewel Pien zelf nog geen enorme overwinningen geboekt heeft, bestaat de kans dus dat Martin Hersman in de toekomst commentator is terwijl zijn dochter op het ijs schittert. We zijn benieuwd hoe dat gaat klinken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.