Dit is hoe knappe schaatsster Pien Hersman (19) een rustdagje doorbrengt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Pien Hersman heeft een plaatje online gezet waarmee ze laat zien hoe ze haar vrije dag doorkomt. 

Pien Hersman doet thuis lekker rustig aan

Normaal gesproken is Pien Hersman erg druk in de weer. De schaatsster heeft allemaal trainingen op het programma staan om ervoor te zorgen dat ze zich kan aansluiten bij de absolute top. Zo is ze hard op weg om schaatssters als Jutta Leerdam en Suzanne Schulting achterna te gaan. Niet alleen op schaatsgebied trouwens, maar ook naast de baan. Want net als Jutta en Suzanne, plaatst ook Pien regelmatig foto’s van zichzelf op het internet om haar fans en volgers een beetje een plezier te doen. En dat werkt eigenlijk heel erg goed, want die groep zit altijd wel te wachten op een nieuwe foto van de schaatsster. Pien heeft nu een kiekje van thuis op de bank gedeeld. En die foto is natuurlijk ook weer hartstikke leuk om naar te kijken. Het geeft maar weer mooi het contrast weer met hoe Pien normaal in het leven staat.

Lees ook: Schaatsster Pien Hersman (19) deelt eindelijk foto zonder schaatspakje

Pien Hersman knipoogt naar volgers

De blonde schaatsster heeft een dagje vrij genomen. En gelijk heeft ze. Na al dat harde werken op de baan is het hee verstandig om ook een beetje rust te nemen. Pien weet dat heel erg goed en neemt het er even van. Ze heeft een comfortabele hoodie aangetrokken en is op haar bank beland. En daar maakt de blondine nog eventjes een foto voor haar fans. Die willen natuurlijk ook weten hoe Pien haar dag doorbrengt. De fans van Pien zijn zo in haar greep dat ze het liefst zo vaak mogelijk van haar horen. En dat kan Pien natuurlijk regelen. De blondine heeft er geen moeite mee om af en toe een mooie foto te delen. Die zien er altijd bijzonder uit. Maar deze foto maakt Pien Hersman nog even net wat meer bijzonder. Dat doet ze namelijk door een knipoog te geven naar haar fans. Die smelten natuurlijk helemaal van dit lieve gebaar.

Pien Hersman is een stijlicoon naast de baan

Op het ijs draagt Pien natuurlijk van die strakke schaatspakjes. En dat is erg goed om haar mooie vormen te accentueren. Maar een schaatspakje kan je buiten de baan om eigenlijk niet dragen. En dus moet Pien daar wat anders op verzinnen. En dat doet ze in de vorm van erg moderne en leuke kleren. Pien weet wel wat in is en wat niet. Dat zie je ook terug in haar kleding. En ze draagt altijd wel iets waar ze zelf het beste in uit komt Pien is daarmee toch wel een beetje een stijlicoon. Haar vrijetijdskleding is eigenlijk altijd wel genieten geblazen. Wel vragen mensen zich af of het niet te koud is met een truitje dat tot haar navel komt en die gaten in haar broek. Pien lijkt er geen last van te hebben. Maar de blondine spendeert veel tijd op het ijs, dus misschien is ze er aan gewend.

Pien Hersman schittert voor Team IKO

De ploeg waar Pien Hersman voor schaatst is Team IKO. Deze ploeg is misschien (nog) niet zo bekend als Reggeborgh of Jumbo, maar heeft met Pien Hersman, Joy Beune, Robin Groot en Bart Swings toch een mooi groepje topschaatsers in de gelederen. Het is dan ook hopen op een uitstekend schaatsseizoen van Team IKO. Pien en haar knappe ploeggenotes vallen ontzettend in de smaak bij de gemiddelde schaatsfan. Het oog wil namelijk ook wat, zeker bij een sport waarin alleen rondjes gereden wordt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.