Schaatsster Pien Hersman (19) deelt eindelijk foto zonder schaatspakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone schaatsster Pien Hersman heeft een paar foto’s zonder schaatspakje genomen. en die zien er erg goed uit. 

Pien Hersman maakt mannen gek met nieuwe pakjes

De jonge Pien Hersman maakt de mannen van Nederland al helemaal gek. Normaal doet ze dat op het ijs met haar hele strakke schaatspakjes, maar als ze niet bezig is met schaatsen kan ze er ook wat van. Want in haar eigen tijd draagt Pien natuurlijk ook gewoon mooie kleding. En dat laat ze maar al te graag zien op foto’s. En die plaatjes deelt ze dan weer op har Instagram. Op die manier kan je als man genieten van alle mooie foto’s van Pien. En dat is natuurlijk erg fijn. De kleding die de schaatsster draagt laat meestal haar ontzettend goed zien. Pien weet wel wat ze aan moet trekken om te aandacht op zich te vestigen. Deze foto’s kan je dan ook absoluut niet negeren. Pien zorgt daar met haar mooie looks wel voor.

Lees ook: Piepjonge schaatsster Pien Hersman laat haar indrukwekkende troeven zien

Pien Hersman laat graag haar zien

De kleding die Pien Hersman draagt moet er altijd op een bepaalde manier voor zorgen dat de schaatsster er goed uit komt te zien. Daarom draagt Pien graag kleding waar je nog een klein beetje van haar lijf kan zien. En hoewel die foto’s niet super onthullend zijn, heb je wel meer dan genoeg om van te genieten. En Pien vindt het erg leuk om voor haar fans te poseren voor haar Instagram foto’s. De stroom aan foto’s zal voorlopig nog niet stoppen. De jonge schaatsster maakt voorlopig nog graag haar fans blij met al haar plaatjes.

Deze close-up van Pien Hersman maakt alle mannen wild

Van dichtbij ziet Pien Hersman er natuurlijk nog vele malen mooier uit dan van ver af. En hoewel je niet haar gehele kan zien op deze foto, zie je meer dan genoeg om blij van te worden. In haar strakke topje weet Pien de aandacht goed op zichzelf te vestigen. Daarnaast geeft ze ook nog even een blik waar ze al haar volgers in één keer mee weet te betoveren. Deze foto maakt mannen overal ontzettend wild. Pien maakt wat los in de mannen van Nederland dat geen enkele andere vrouw voor elkaar heeft gekregen. En daar is ze zo te zien zelf erg tevreden mee.

Pien Hersman weet precies wat mannen willen zien

De blonde schaatsster weet exact wat mannen graag zien. En van tijd tot tijd is ze ook zeker niet te moeilijk om hen dat te geven. Een mooie foto in een strak pakje, waar je nog een beetje iets van haar ziet, dat heeft wel de voorkeur. En Pien kan ontzettend goed poseren voor de camera. Dus al die foto’s die ze maakt zien er gelijk van een hoger niveau uit. Daarmee weet de schaatsster gelijk te imponeren. Op deze manier wordt Pien al snel de meest geliefde schaatsster van Nederland. Dan wordt ze nog veel populairder dan bijvoorbeeld Jutta Leerdam of Suzanne Schulting.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...