Hoe is het nu met voormalig GTST-actrice Lieke van Lexmond?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke actrice Lieke van Lexmond is al even van social media verdwenen. En op televisie is ze ook al ruime tijd niet te zien. Hoe gaat het met de knappe dame?

Lieke van Lexmond is al even van televisie af

In 2021 was de laatste keer dat je Lieke van Lexmond op televisie mocht aanschouwen. De knappe actrice deed namelijk de presentatie van The Voice Senior. Daarna was het opeens klaar met de carrière van Lieke. De prachtige dame besloot zicht te gaan focussen op haar lieve gezinnetje. En dat is ook niet zo gek, want ze had tot dat punt eigenlijk aan één stuk door gewerkt. De knappe actrice begon haar loopbaan ooit in de langstlopende soap van Nederland, Goede Tijden, Slechte Tijden. Toen ze daar eenmaal klaar mee was presenteerde ze meerdere programma’s voor RTL. Maar uiteindelijk was Lieke van Lexmond wel een beetje klaar met de televisiewereld. Inmiddels focust ze zich gewoon heerlijk op zichzelf. En dat gaat de actrice best goed af.

Lees ook: Foto: Lieke van Lexmond deelt zéér vakantiekiekjes

Lieke van Lexmond laat zus achter op spirituele tour

De knappe actrice was onlangs wel weer in het nieuws vanwege haar spirituele maankalender. Samen met haar zus noemde ze zich de ‘Moon Sisters’ en waren ze van plan een heuse kalender rondom de standen van de maan te maken. Elke dag had een andere betekenis. Het zou een soort horoscoop worden, maar dan nog grootser en spiritueler. Maar inmiddels lijkt die droom ook gestopt. Lieke heeft namelijk aangegeven te gaan stoppen met de kalender en laat haar zus de onderneming verder besturen. Waarom deze ‘moon sister’ opeens besloten heeft te stoppen en haar zus alleen achter te laten is nog een beetje een raadsel. Zelf zegt Lieke daarover: “Ik voel de behoefte nieuwe en oude passies weer meer de ruimte te geven.” Zou dat betekenen dat de knappe dame de weg naar het televisiescherm weer gaat vinden? Dat zou toch wel erg mooi zijn. We kunnen het alleen maar hopen.

Lees ook: Foto: Hierdoor weten we nú al dat deze bekende blondine het Paard in The Masked Singer is

Verdwijnt Lieke van Lexmond uit Nederland?

Het is nog onzeker of Lieke van Lexmond in Nederland blijft de komende jaren. De knappe actrice en haar vriend Bas van Veggel hebben hun huis te koop aangeboden. En dat mag wat kosten. Het huis in Amsterdam staat voor maar liefst 5,6 miljoen euro te koop. Dat is natuurlijk niet niks. Wat het stel gaat doen met dat geld is nog niet bekend. Maar ze zijn momenteel op wereldreis. Zou Lieke stiekem allemaal mooie plaatsjes aan het spotten zijn waar ze straks kan gaan wonen? Het zou niemand iets verbazen. Met 5,6 miljoen euro en de centen van haar rijke man daar nog bij opgeteld, moet Lieke van Lexmond ongetwijfeld een leuk huisje kunnen vinden in het buitenland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...