Hoe is het nu met Inge Schrama-opvolger Melissa Drost?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In 2003 maakte het Nederlandse publiek kennis met de toen 17-jarige Inge Schrama. De actrice was maar liefst 13 jaar lang dagelijks te zien in de serie Goede tijden, slechte tijden als Sjors Langeveld. Het was voor de kijker dus écht even wennen toen Melissa Drost deze rol in 2017 ineens van Inge Schrama overnam. Drie jaar lang hield Melissa Drost het vol. Ze wordt gemist! Gelukkig is Melissa niet bepaald uit beeld verdwenen, en kan je haar nog steeds op meerdere manieren op je scherm bewonderen…

Melissa Drost vervangt Inge Schrama in GTST

In 2017 gaf Inge Schrama aan dat ze meer tijd vrij wilde maken voor haar gezin. Wel was het de bedoeling dat ze nog terug zou keren in Meerdijk. Tot grote teleurstelling van haar fans maakte ze in 2019 bekend definitief niet terug te keren. Gelukkig was daar haar opvolgster Melissa Drost! Vanwege het vertrek van Inge Schrama werd besloten dat Melissa de vaste Sjors Langeveld zou worden. Uiteindelijk verliet Melissa GTST, vooral omdat helemaal niet zo’n positieve rol was om te spelen. Geen wonder dat Inge Schrama eraan onderdoor ging! “Het ging me tegenstaan. Het was alleen maar thee zetten, de was opvouwen en huilen”, zegt ze eerlijk. Af en toe mocht Melissa gelukkig nog wel eens de bloemetjes buiten zetten in haar rol, bekijk hier de beelden!

Lees ook Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Melissa Drost maakt ruzie met ex-vriend Lykele

Melissa heeft samen met haar ex vriend Lykele een dochter, die naar zijn mening nog wel eens te vaak wordt laten zien op sociale media. Onlangs zette Melissa op Instagram een foto die Lykele te persoonlijk vond of waar zijn dochter naar zijn idee te herkenbaar op stond. Na goed overleg is ook deze storm weer gaan snel gaan liggen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@melissa_drost)

De relaties van Melissa Drost

In 2017 samen gingen Melissa en haar inmiddels ex vriend Lykele uit elkaar. In dezelfde periode kwam de actrice in de serie Goede Tijden Slechte Tijden te spelen, daar leerde ze acteur Alkan Çöklü kennen. De twee kregen een relatie, tussen begin 2018 en april 2019. Op 10 januari 2021 maakt de actrice bekend weer verliefd te zijn en dit keer is het de 43-jarige regisseur Billy Pols. Billy en Melissa hebben allebei een kind uit een eerdere relatie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@melissa_drost)

Fans verbaasd over Instagram foto’s Melissa Drost

Veel fans van de actrice vragen zich af of Melissa model zou zijn geweest, de 36-jarige blondine is dan ook een van de knapste actrices van het land en op haar Instagram komen de mooiste foto’s voorbij. Met haar uitstraling maakt ze elke film en serie interessanter! Toch is de actrice vroeger geen model geweest maar ze was wel al vanaf jongs af aan te bewonderen op het witte doek en in verschillende series.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@melissa_drost)

Melissa Drost zit in film ‘Liefde Zonder Grenzen’

Melissa Drost nam achteraf gezien op het goede moment afscheid van GTST. Wie hogerop wil kan niet in een soap blijven spelen! Die ‘volgende stap’ is bij Melissa goed uitgepakt: de actrice speelt nu vooral in grote Nederlandse films. Zo kan je haar een aantal keer per jaar op het grote scherm bewonderen, bijvoorbeeld in de romantische komedie ‘Liefde Zonder Grenzen’. Naast Melissa zijn onder andere ook Yolanthe Cabau, Abbey Hoes en Selma Omari in deze film te zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@melissa_drost)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen.