Hoe is het nu met GTST-actrice Pip Pellens?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pip Wilhelmina Petronella Margaretha Pellens-Wessels, beter bekend als Pip Pellens is een Nederlandse actrice. Na meerdere gastrollen in verschillende series kreeg de blondine vanaf april 2010 een vaste rol in de serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook is de actrice regelmatig te zien in het theater, met als laatste tour de show Pip Goes Offline. Hoe is het nu met actrice Pip Pellens?

Is Pip Pellens zwanger?

In 2019 kreeg Pip Pellens een wel heel opvallende opmerking onder een Instagram foto. Een fan reageerde namelijk: “Zie ik daar een kleine bolling in je buik?” De actrice is naar eigen zeggen wel wat gewend. Haar reactie was dan ook erg sportief: “Jaa, so much nasi.”
De 27-jarige blondine is dus nog niet zwanger, “Wanneer het zover is hoor je het vanzelf wel” aldus Pellens.

Lees ook: Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

Pip Pellens gaat offline op Insta

Pip Pellens ging voor een experiment voor haar theatervoorstelling helemaal offline. Zelf zegt de actrice dat het niet alleen voor haar show is, maar ook voor iets meer rust en minder afleiding. “Soms raak ik verdwaald in de likes, de statistieken, de verkennen-lijst en merk ik dat ik me er niet beter van voel. Daarom ben ik de komende tijd OFFLINE!”. De actrice is na het plaatsen van deze Insta post (op 1 oktober 2018) in totaal ruim twee weken offline geweest. Op 16 oktober plaatste de blondine alweer een foto op haar Instagram.
Gelukkig is Pellens tegenwoordig weer lekker actief en is ze hopelijk niet meer van plan om offline te gaan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

Pip Pellens wint Dance Dance Dance

In oktober 2015 heeft Pip Pellens samen met haar vriend Pim Wessels het eerste seizoen van het RTL-programma Dance Dance Dance gewonnen. Met die winst op zak mocht het stel een bedrag van 100.000 euro doneren aan het door hun gekozen goed doel Villa Pardoes. Na haar deelname aan het dansprogramma is Pip vrolijk doorgegaan met dansen, zo speelde de actrice in meerdere musicals en had ze haar eigen theatershow met zang én dans. In het voorjaar van 2019 trad ze in verschillende theaters op met de show Pip Goes Offline. Bekijk hier de beelden van de uitdagende danskunsten van Pip Pellens.

Stiekem getrouwd met haar vriend Pim Wessels

Wat spookte de voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice de laatste tijd uit? Pip Pellens was vooral bezig met haar trouwerij! De blondine is in april 2021 namelijk stiekem in het huwelijksbootje gestapt met haar vriend Pim Wessels. Pip Pellens en Pim zijn beiden acteurs en hebben elkaar leren kennen toen ze samen in de jeugdmusical Lover of Loser speelden. Het stel is al bijna 10 jaar bij elkaar dus iedereen zat te wachten op een huwelijk. Hoe de actrice ten huwelijk is gevraagd bleef geheim. Wel is op Instagram te zien welke spannende jurk Pip droeg tijdens het huwelijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Voetbaltalkshow VTBL onthult verrassende vaste gast

Voetbal-talkshow VTBL is binnenkort weer te zien op tv! Met nieuwe gasten, en één wel heel verrassende gast..

Foto: Viaplay-presentatrice Amber Brantsen viert F1-zomerstop aan het zwembad

Amber Brantsen heeft eindelijk vakantie! En de presentatrice viert dat met zomerse kiekjes van haar heerlijke tripje...

Foto: Wielrenster Marianne Vos keihard beroofd vanwege verboden hondjes-houding

Marianne Vos leek een mooie wielerkoers te gaan winnen, maar kreeg naderhand te horen dat ze gediskwalificeerd was. Dat kwam door deze opvallende 'hondjes-achtige' houding...