HIER heeft ‘Slimste Mens’ Emma Wortelboer nu zin in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl Emma Wortelboer de spannende finaleweek van De Slimste Mens in gaat, zijn haar gedachten toch even ergens anders…

Emma Wortelboer doet het, ook tegen haar verwachtingen in, verrassend goed bij kennisquiz De Slimste Mens. De presentatrice wist een aantal afleveringen op rij in het spel te blijven en mag daarom terugkomen tijdens ze finaleweek. Ze strijdt tijdens deze zenuwslopende eindronde tegen alle veelwinnaars van het afgelopen seizoen. Toch zit de blondine niet bepaald hoog in haar focus op dit moment. Sterker nog, ze droomt even lekker weg…

Lees ook: Emma Wortelboer zorgt voor verwarring bij De Slimste Mens

Emma Wortelboer heeft zin in zon en strand

‘Nu weer zin in dit,’ zegt Emma Wortelboer op Instagram. Ze heeft een kort filmpje geplaatst van hoe ze een tijd geleden nog op het strand lag te lezen. Een flink contrast met het toch best vermakelijke witte winterweer van afgelopen weekend, vindt ze zelf ook. Toch kijkt de Slimste Mens-kandidaat uit naar de zomer. Een typische bijwerking van Blue Monday!

Gaat Emma hard gillen bij De Slimste Mens?

Terwijl Emma Wortelboer zelf wegdroomt bij herinneringen aan zomerse strandjes, zijn wij vooral benieuwd of de blonde presentatrice gaat slagen in de finaleweek van De Slimste Mens! Emma heeft namelijk aangekondigd dat ze, als ze wint, nóg harder gaat gillen dan bij het Eurovisie Songfestival. Daar blijf je voor kijken, toch?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!