HIER heeft ‘Slimste Mens’ Emma Wortelboer nu zin in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl Emma Wortelboer de spannende finaleweek van De Slimste Mens in gaat, zijn haar gedachten toch even ergens anders…

Emma Wortelboer doet het, ook tegen haar verwachtingen in, verrassend goed bij kennisquiz De Slimste Mens. De presentatrice wist een aantal afleveringen op rij in het spel te blijven en mag daarom terugkomen tijdens ze finaleweek. Ze strijdt tijdens deze zenuwslopende eindronde tegen alle veelwinnaars van het afgelopen seizoen. Toch zit de blondine niet bepaald hoog in haar focus op dit moment. Sterker nog, ze droomt even lekker weg…

Lees ook: Emma Wortelboer zorgt voor verwarring bij De Slimste Mens

Emma Wortelboer heeft zin in zon en strand

‘Nu weer zin in dit,’ zegt Emma Wortelboer op Instagram. Ze heeft een kort filmpje geplaatst van hoe ze een tijd geleden nog op het strand lag te lezen. Een flink contrast met het toch best vermakelijke witte winterweer van afgelopen weekend, vindt ze zelf ook. Toch kijkt de Slimste Mens-kandidaat uit naar de zomer. Een typische bijwerking van Blue Monday!

Gaat Emma hard gillen bij De Slimste Mens?

Terwijl Emma Wortelboer zelf wegdroomt bij herinneringen aan zomerse strandjes, zijn wij vooral benieuwd of de blonde presentatrice gaat slagen in de finaleweek van De Slimste Mens! Emma heeft namelijk aangekondigd dat ze, als ze wint, nóg harder gaat gillen dan bij het Eurovisie Songfestival. Daar blijf je voor kijken, toch?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.