Trotse Hélène Hendriks deelt foto van bijna identieke drielingzus

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks houdt helaas veel privé dingen voor ons verborgen. Nu is de presentatrice zo enthousiast dat ze ons eindelijk een klein inkijkje in haar privéleven geeft. 

We zien Hélène Hendriks (gelukkig) regelmatig op televisie, maar wat weten we eigenlijk over de blonde presentatrice? Nou, eigenlijk heel weinig! Hélène houdt haar privéleven liever privé, wat natuurlijk harstikke logisch is. Toch is iedereen wel erg benieuwd naar wat Hélène allemaal uitspookt buiten het zicht van de camera’s. Want wat doet ze eigenlijk als we haar niet bij een talkshow of bij een sportwedstrijd zien? Er zijn veel dingen die we niet over de presentatrice weten, en dat maakt ons alleen maar extra nieuwsgierig. Eindelijk is het moment daar: Hélène geeft ons met een nieuwe foto een heel klein inkijkje in haar privéleven. Via Instagram deelde de presentatrice namelijk iets over haar zus. Wist je überhaupt dat Hélène samen met haar twee zussen als drieling ter wereld kwam? En ze lijken ook nog eens sprekend op elkaar!

Hélène Hendriks houdt privéleven liever privé

Jaja, je hoort het goed: Hélène is erg op haar privacy gesteld mocht je dat nog niet opgevallen zijn. Ze kan dan misschien wel heel goed babbelen als presentatrice, maar als het over zichzelf gaat kiest ze ervoor om te zwijgen. In meerdere interviews geeft ze duidelijk geen antwoord op bepaalde vragen. Als Hélène wordt gevraagd op ze vrijgezel is, kan je een antwoord verwachten in de trant van: “Daar wil ik het niet over hebben, anders had ik dat allang op Instagram geknald of zo. En ik ben ook niet lesbisch, dat vragen blijkbaar ook veel mensen zich af. Niemand hoeft zich zorgen te maken over mijn liefdesleven. De mensen in mijn omgeving weten precies hoe mijn leven eruitziet. Daar laat ik het graag bij.” Duidelijk dus.

Lees hier: Foto: Hélène Hendriks schittert in mooiste moment van Marble Mania

Wist je dat Hélène Hendriks uit een drieling komt

De presentatrice houdt wel meer dingen achter dan de status van haar liefdesleven. Zo wist je waarschijnlijk nog niet dat Hélène samen met haar twee zussen als drieling geboren is. Dat heeft ze niet per se verzwegen, maar we hebben haar er niet vaak over horen praten. De drie zussen werden op 9 augustus 1980 geboren, maar pas van één van de zussen weten we van haar bestaan, en dat is Hélène. Toch weten we nu eindelijk hoe de andere zus eruit ziet, daar deelde de presentatrice namelijk iets over via Instagram. Nummer 3 blijft blijkbaar liever anoniem, maar hopelijk introduceert Hélène ons over een jaar of twee aan haar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène Hendriks is trots op deze zus op Instagram foto

Je moet even goed naar de foto hierboven voordat je je realiseert dat het niet Hélène op de foto is. Het is dus de drieling zus van de presentatrice, die sprekend op Hélène lijkt. Eindelijk introduceert ze haar zus Claire aan ons. Claire is blijkbaar niet buiten de publiciteit geweest, want ze is gewoon wereldkampioene Hockeyster geweest. Hélène is super trots op haar zus omdat zij nu nieuwe hockeytalenten begeleid en daarmee in de krant is gekomen. Nu hopen we dat de andere zus ook in de krant komt, zodat Hélène ook trots een foto van haar deelt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto's. 

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik.