Hélène Hendriks maakt Johan Derksen kwaad met intieme foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks negeert de gevoelens van Johan Derksen volledig door intiem te poseren met zijn meest gehate roofdier…

Johan Derksen had in de nieuwe uitzending van Vandaag Inside flinke kritiek op de toenemende verschijning van de wolf in ons land. Hij spreekt zelfs over een ‘groot probleem’. Hélène Hendriks laat weten helemaal niks te geven om de mening van Derksen, en gaat gewoon rustig haar gangetje met de wolven. Ze plaatst zelfs een selfie met zo’n beest!

Hélène Hendriks heeft lak aan mening Johan Derksen

Johan Derksen sprak zich in de laatste uitzending van Vandaag Inside uit over het toenemende wolvenaantal in Nederland; “Het is in de provincie een groot probleem aan het worden, die wolven. Ze fokken als konijnen, en het worden steeds grotere kuddes“. “Als ik al de hond wil uitlaten, wil ik niet geconfronteerd worden met een stelletje wolven die honger hebben“. De mening van Johan is dus glashelder. Hij vindt dat het wolvenaantal dat toeneemt een groot probleem is en dat er gauw iets aan gedaan moet worden. Hélène Hendriks laat op haar eigen manier ook weten wat ze van de mening van Johan vindt, en reageert daar stiekem op. Ze deelt via Instagram namelijk een intieme foto met een wolf. Hélène maakt een selfie met het opgezette beest, en plaatst het op Instagram; “Wolf“. Zou dit iets te maken hebben met de afgelopen uitzending van Vandaag Inside? Wilt de blondine hiermee duidelijk maken dat ze lak heeft aan de mening van Derksen? In ieder geval is het uiterst toevallig, als dat niet het geval is. Wat zal Johan vinden van deze Instagram-post van de presentatrice?

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks laat zich likken in eigen kleedkamer

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène Hendriks verleidt Herman Brusselmans met aanbod

Onlangs was Herman Brusselmans te gast bij HLF8, de talkshow van onder andere Hélène Hendriks natuurlijk. Tijdens het ritueel van de show genaamd JA/NEE werd Herman even flink aan de tand gevoeld. En hier biechtte hij wel het één en ander op. Zo kreeg hij onder andere de vraag of hij zichzelf nog steeds het beste vond met zijn gezicht tussen de benen van vrouwen, aangezien hij ooit geclaimd had dat hij daarin veruit het beste was. Hier reageert Herman vervolgens op; “Nee“. Hélène vervolgt; “Dat wil ik dadelijk even weten“. Wat bedoelt de blondine hier nou weer mee? Fantaseert Hélène Hendriks stiekem over Herman Brusselmans? In ieder gevalt zet het de schrijver flink aan het denken. Het is te zien dat hij geconfronteerd wordt met de opmerking van Hélène en dat hij er even van moet bijkomen. Hélène stelt ondertussen wat vragen verder; “Is uw vriendin Lena het daar ook mee eens?“. Hierop reageert de schrijver vervolgens met nee. De vriendin van Herman Brusselmans is overigens ook wel wat jaartjes jonger. 30 jaar maar liefst, terwijl onze Herman Brusselmans de 65 al voorbij is. Als je maar gelukkig bent, toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HLF8 (@hlf8live)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.