Hélène Hendriks maakt Johan Derksen kwaad met foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks negeert de gevoelens van Johan Derksen volledig door te poseren met zijn meest gehate roofdier…

Johan Derksen had in de nieuwe uitzending van Vandaag Inside flinke kritiek op de toenemende verschijning van de wolf in ons land. Hij spreekt zelfs over een ‘groot probleem’. Hélène Hendriks laat weten helemaal niks te geven om de mening van Derksen, en gaat gewoon rustig haar gangetje met de wolven. Ze plaatst zelfs een selfie met zo’n beest!

Hélène Hendriks heeft lak aan mening Johan Derksen

Johan Derksen sprak zich in de laatste uitzending van Vandaag Inside uit over het toenemende wolvenaantal in Nederland; “Het is in de provincie een groot probleem aan het worden, die wolven. Ze fokken als konijnen, en het worden steeds grotere kuddes“. “Als ik al de hond wil uitlaten, wil ik niet geconfronteerd worden met een stelletje wolven die honger hebben“. De mening van Johan is dus glashelder. Hij vindt dat het wolvenaantal dat toeneemt een groot probleem is en dat er gauw iets aan gedaan moet worden. Hélène Hendriks laat op haar eigen manier ook weten wat ze van de mening van Johan vindt, en reageert daar stiekem op. Ze deelt via Instagram namelijk een foto met een wolf. Hélène maakt een selfie met het opgezette beest, en plaatst het op Instagram; “Wolf“. Zou dit iets te maken hebben met de afgelopen uitzending van Vandaag Inside? Wilt de blondine hiermee duidelijk maken dat ze lak heeft aan de mening van Derksen? In ieder geval is het uiterst toevallig, als dat niet het geval is. Wat zal Johan vinden van deze Instagram-post van de presentatrice?

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks laat zich likken in eigen kleedkamer

Hélène Hendriks verleidt Herman Brusselmans met aanbod

Onlangs was Herman Brusselmans te gast bij HLF8, de talkshow van onder andere Hélène Hendriks natuurlijk. Tijdens het ritueel van de show genaamd JA/NEE werd Herman even flink aan de tand gevoeld. En hier biechtte hij wel het één en ander op. Zo kreeg hij onder andere de vraag of hij zichzelf nog steeds het beste vond met zijn gezicht tussen de benen van vrouwen, aangezien hij ooit geclaimd had dat hij daarin veruit het beste was. Hier reageert Herman vervolgens op; “Nee“. Hélène vervolgt; “Dat wil ik dadelijk even weten“. Wat bedoelt de blondine hier nou weer mee? Fantaseert Hélène Hendriks stiekem over Herman Brusselmans? In ieder gevalt zet het de schrijver flink aan het denken. Het is te zien dat hij geconfronteerd wordt met de opmerking van Hélène en dat hij er even van moet bijkomen. Hélène stelt ondertussen wat vragen verder; “Is uw vriendin Lena het daar ook mee eens?“. Hierop reageert de schrijver vervolgens met nee. De vriendin van Herman Brusselmans is overigens ook wel wat jaartjes jonger. 30 jaar maar liefst, terwijl onze Herman Brusselmans de 65 al voorbij is. Als je maar gelukkig bent, toch?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien.