Foto: Hélène Hendriks laat zich likken in eigen kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks moest écht even bijkomen van haar HLF8-uitzending. Dit deed ze op de vloer van haar eigen kleedkamer, samen met Chatilla van Grinsven. Er kwam ook een flinke tong langs…

Wie wilt het nou niet, samen met Hélène Hendriks op de vloer liggen. Er is één gelukkige die zelfs mee mag naar Hélène haar eigen kleedkamer. Deze gelukkige mag alles bij de presentatrice doen. Zelfs als er anderen toekijken!

Hélène Hendriks krijgt flinke lik

Na de uitzending van HLF-8 ging Hélène Hendriks naar haar eigen kleedkamer. Ze had net een uitzending erop zitten. Chatilla van Grinsven, die als gast aanwezig was bij het programma, ging met Hélène mee. Samen gingen ze na de uitzending even op de grond ‘uitbuiken’. Waar de twee knappe dames alleen niet op hadden gerekend was dat de hond van Hélène Hendriks nog geen zin had om uit te rusten! Terwijl Hélène even lekker zat bij te komen, kwam haar hond Bobby even snuffelen en meer… Vóór de presentatrice het door had werd ze lekker afgelebberd door haar hond. Haar hele gezicht was gelijk nat. De blondine kon er gelukkig wel om lachen.

Hélène Hendriks lijkt op een suikerspin

In een roze pakje ligt Hélène uitgebreid op de grond. Haar hond ziet de knappe presentatrice alleen voor één suikerspin aan. Met dat roze pakje is dat nog niet zo gek. Haar hond likt Hélène ook helemaal van top tot teen af. Uiteindelijk komt ook hij erachter dat Hélène geen suikerspin is. Dit neemt niet weg dat ze er heerlijk uit ziet. Genoeg mannen zouden dan ook graag de plek van haar hond Bobby overnemen.

Hélène Hendriks met ‘kleine’ likkende beest op de foto

De knappe presentatrice staat met haar ‘kleine’ Bobby op de foto. Hier was Bobby nog niet de likkende hond van nu. Al had Hélène hier ook al een roze pakje aan, zag Bobby haar nu nog niet aan voor een suikerspin. Deze foto was door Vandaag Inside gepost, omdat het dierendag was. Hélène reageert dan ook met volle blijdschap op de schattige foto met haar hond.

Andy van der Meijde wil met Hélène Hendriks in bed

Andy van der Meijde was te gast bij het programma HLF-8 wat Hélène Hendriks presenteert. Bij dit programma moest Andy mee doen met het Ja/Nee spel. Er worden dan vragen gesteld waar de gast bij het programma met ja of nee moeten antwoorden. Het was deze keer de beurt aan Andy van der Meijde. Er werd aan hem gevraagd hoeveel bedpartners hij heeft gehad. Met een lach op zijn gezicht zei die: “ik mis er nog 1”. Hij keek toen de knappe presentatrice aan die er wel om moest lachen. Hélène vond de grap alleen heel slecht en zei: “het gaat nooit gebeuren”. Andy van der Meijde krijgt dus niet de kans om Hélène lekker af te lebberen zoals Bobby.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!