Foto: Hélène Hendriks laat zich likken in eigen kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks moest écht even bijkomen van haar HLF8-uitzending. Dit deed ze op de vloer van haar eigen kleedkamer, samen met Chatilla van Grinsven. Er kwam ook een flinke tong langs…

Wie wilt het nou niet, samen met Hélène Hendriks op de vloer liggen. Er is één gelukkige die zelfs mee mag naar Hélène haar eigen kleedkamer. Deze gelukkige mag alles bij de presentatrice doen. Zelfs als er anderen toekijken!

Hélène Hendriks krijgt flinke lik

Na de uitzending van HLF-8 ging Hélène Hendriks naar haar eigen kleedkamer. Ze had net een uitzending erop zitten. Chatilla van Grinsven, die als gast aanwezig was bij het programma, ging met Hélène mee. Samen gingen ze na de uitzending even op de grond ‘uitbuiken’. Waar de twee knappe dames alleen niet op hadden gerekend was dat de hond van Hélène Hendriks nog geen zin had om uit te rusten! Terwijl Hélène even lekker zat bij te komen, kwam haar hond Bobby even snuffelen en meer… Vóór de presentatrice het door had werd ze lekker afgelebberd door haar hond. Haar hele gezicht was gelijk nat. De blondine kon er gelukkig wel om lachen.

Hélène Hendriks lijkt op een suikerspin

In een roze pakje ligt Hélène uitgebreid op de grond. Haar hond ziet de knappe presentatrice alleen voor één suikerspin aan. Met dat roze pakje is dat nog niet zo gek. Haar hond likt Hélène ook helemaal van top tot teen af. Uiteindelijk komt ook hij erachter dat Hélène geen suikerspin is. Dit neemt niet weg dat ze er heerlijk uit ziet. Genoeg mannen zouden dan ook graag de plek van haar hond Bobby overnemen.

Hélène Hendriks met ‘kleine’ likkende beest op de foto

De knappe presentatrice staat met haar ‘kleine’ Bobby op de foto. Hier was Bobby nog niet de likkende hond van nu. Al had Hélène hier ook al een roze pakje aan, zag Bobby haar nu nog niet aan voor een suikerspin. Deze foto was door Vandaag Inside gepost, omdat het dierendag was. Hélène reageert dan ook met volle blijdschap op de schattige foto met haar hond.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside)

Andy van der Meijde wil met Hélène Hendriks in bed

Andy van der Meijde was te gast bij het programma HLF-8 wat Hélène Hendriks presenteert. Bij dit programma moest Andy mee doen met het Ja/Nee spel. Er worden dan vragen gesteld waar de gast bij het programma met ja of nee moeten antwoorden. Het was deze keer de beurt aan Andy van der Meijde. Er werd aan hem gevraagd hoeveel bedpartners hij heeft gehad. Met een lach op zijn gezicht zei die: “ik mis er nog 1”. Hij keek toen de knappe presentatrice aan die er wel om moest lachen. Hélène vond de grap alleen heel slecht en zei: “het gaat nooit gebeuren”. Andy van der Meijde krijgt dus niet de kans om Hélène lekker af te lebberen zoals Bobby.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

Foto: Marijn Kuipers werkt keihard aan haar sterkste twee punten in sportschool

Marijn Kuipers is hard aan het werk aan haar sterkste punten. Dat zie je wel op de nieuwste foto die de prachtige blondine plaatst.

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan.