Hélène Hendriks gooit hengel uit voor van Gaal, maar vangt Blind

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is helaas nog steeds mot tussen het Nederlands elftal en Veronica Inside. En dat betekent dat Louis van Gaal geen onderonsje wilde met Heleen Hendriks. Maar Danny Blind vond dat niet zo erg.

De allereerste persdag van Louis van Gaal was weer als vanouds genieten. Louis nam geen blad voor de mond en was heerlijk zichzelf. Dat betekende ook dat hij helaas niet viel voor de charmes van Hélène Hendriks, met wie hij niet 1-op-1 wilde praten na de persconferentie. Sterker nog, hij wil met heel Veronica Inside niks, maar dan ook niks, te maken hebben. Jammer voor Hélène natuurlijk, maar gelukkig stond Danny Blind te springen om even een onderonsje te hebben met de blonde presentatrice.

Lees ook: Hélène Hendriks wordt het nieuwe gezicht van Radio Veronica

Hélène kon net aan twee vragen stellen

Helaas was het voor Hélène dus niet mogelijk om de grote Louis van Gaal nog even onder vier ogen te spreken. Het was de tweede domper voor Hélène, die tijdens de persconferentie ook al een beetje bot werd behandeld door Louis. Nu staat de bondscoach er niet om bekend de meest tactvolle man aller tijden te zijn, maar hij was hier wel erg kortaf. Hélène kreeg nog net de kans om twee vragen te mogen stellen. Het mag duidelijk zijn dat Louis helemaal niets met Veronica Inside te maken wil hebben. Hélène begrijpt dat wel: “hij is vaak genoeg door de mangel gehaald”, gaf ze toe. “Maar hij heeft er zin in, hij ziet er fit uit en hij was scherp.”

Louis heeft veel over om Johan Derksen te ontlopen

Louis doet heel veel moeite om Veronica Inside, en dan voornamelijk Johan Derksen, te ontlopen, omdat hij jarenlang een beetje in het ootje is genomen door het programma. En Louis heeft veel over om niet naast Johan te hoeven zitten. Toen er ooit voor het goede doel werd geboden om Louis in het programma te krijgen, bood de trainer zoveel over dat hij uiteindelijk 30.000 euro neerlegde om niet bij VI te hoeven komen. Heel veel zin in een gesprekje met Wilfred, Johan en René heeft hij dus niet. Waar hij wel veel zin in heeft is zijn derde termijn als bondscoach. De beste man voor the job, aldus de bescheiden Louis zelf.

Danny Blind wil maar al te graag

Louis begon er misschien niet aan, maar dat betekende niet dat Hélène zomaar opgaf. Met een beetje aandringen wist ze Danny Blind na de persconferentie wel voor haar microfoon te krijgen. Met een grote glimlach staat de assistent-bondscoach de prachtige Hélène te woord. Danny hoopt dat hij hetzelfde gevoel kan krijgen als in 2014. Oranje pakte toen geheel onverwachts brons tijdens het WK in Brazilië. Het hele proces naar het WK toe, heeft hij goede herinneringen aan. En dat wil Danny nog wel een keer meemaken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.