Hawk Tuah-meisje Hailey Welch (21) maakt eindelijk nieuwe video met bizarre onthulling

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Als je de laatste weken niet onder een steen hebt geleefd, ben je vast al eens over de “Hawk Tuah”-girl gestruikeld op het internet!

Een nieuwe meme is geboren en het internet heeft een nieuwe koningin: Haley Welch. Dankzij een hilarische video op TikTok kreeg deze dame plots een celebritystatus die haar leven op z’n kop heeft gezet. Hier is alles wat je moet weten over Haley Welch, de nieuwste sensatie op social media.

Hoe het allemaal begon met de “Hawk Tuah”-girl

Het fenomeen “Hawk Tuah” is ontstaan in een video van de YouTubers Tim & Dee TV. Terwijl ze mensen interviewden tijdens een avondje uit, stuitten ze op Haley Welch, die duidelijk al wat drankjes achter de kiezen had. De vraag die aan haar werd gesteld? Welke move maakt een man helemaal gek in de slaapkamer? Het antwoord van Haley: “Je moet hem de Hawk Tuah geven en gewoon spugen op dat ding. Snap je?” Nu heeft ze op Instagram een aantal bijzondere onthullingen gedaan.

Hailey Welsch werkt in een springveerfabriek

Haley “Hawk Tuah” Welsch werkt in een springveerfabriek in een klein dorpje in Tennessee. Om 2 uur ’s nachts, terwijl ze zich klaarmaakte voor een nachtdienst, zag ze haar eigen video viral gaan. Haar collega’s moeten er die avond vast enorm om gelachen hebben.

Hailey Welsch verkoopt geen prikkelende plaatjes, nog niet tenminste…

Voor de mannen die hoopten op wat extra spicy content: sorry, Haley heeft géén website speciaal voor fans. Ze verkoopt geen bijzondere foto’s van zichzelf. Dat heeft vast velen teleurgesteld, maar wie weet wat de toekomst brengt. Populariteit kan rare dingen doen met mensen.

Hailey Welsch heeft een opa met een geweer

En dan is er nog haar ‘paw paw’ (opa), die journalisten van hun erf jaagt met een geweer. Zoals Haley het zelf zei: “I have to convince my Paw paw not to shoot the paparazzi outside of our house everyday.” Blijkbaar is haar grootvader trots op haar roem, maar hij beschermt zijn kleindochter liever dan haar in de schijnwerpers te zien staan. Dus heren, als je de volgende keer in de kroeg staat en iemand je vraagt naar de nieuwste internet hit, dan weet je wat je moet zeggen!

Meer zien van de “Hawk Tuah”-girl? Dat kan op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Hailey Welsch, dan moet je even naar haar Instagram gaan. Die blaast momenteel helemaal op. Hailey deelt bijzondere plaatjes, waaronder een intiem onderonsje met niemand minder dan Shaquille O’Neal! Zeker de moeite waard om even te bekijkend dus.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...