Gwen van Poorten duikt ineens op met foto in badpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De super leuke presentatrice Gwen van Poorten verleidt volgers met heerlijk kiekje in badpakje!

Gwen van Poorten is terug van Expeditie Robinson!

Heb je het al gehoord? Gwen van Poorten is ineens opgedoken met een geweldige foto in haar badpakje! En alsof dat nog niet genoeg was, heeft ze ook een hele reeks foto’s gedeeld van haar tijd op Expeditie Robinson. Gwen is altijd al een favoriet geweest bij het Nederlandse publiek vanwege haar grappige persoonlijkheid en haar onverschrokkenheid. Maar deze foto’s bewijzen dat ze ook nog eens een geweldig heeft! Ze ziet er fantastisch uit in haar badpakje en we kunnen niet anders dan jaloers zijn op haar figuur! Maar wat nog interessanter is, zijn de foto’s die ze heeft gedeeld van haar avonturen op Expeditie Robinson. Het is duidelijk dat Gwen echt heeft genoten van haar tijd op het eiland. Op de foto’s zien we haar zwemmen in het kristalheldere water, klimmen in bomen, en haar medekandidaten uitdagen tijdens de proeven.

Lees ook: Video: Dit lichaamsdeel van Gwen van Poorten blijft maar doorgroeien

Gwen rent zonder bovenkleding de zee in!

De knappe Gwen van Poorten heeft 6 weken geleden besloten om op avontuur te gaan en heeft sindsdien haar social media-accounts verwaarloosd! Maar wees niet getreurd, want ze heeft zojuist een geweldige foto gedeeld waarop ze zonder topje aan het rennen is in het water. Gwen heeft duidelijk genoten van haar tijd zonder afleiding. Geen social media, nieuws, mail, sms’jes of telefoongesprekken. Gewoon even stilstaan en genieten zonder ruis. Het klinkt bijna als een droom voor vele van ons, nietwaar? Ze heeft zichzelf toegestaan om zich volledig te laten opgaan in de natuur en haar omgeving, zonder afgeleid te worden door de digitale wereld. In de foto die ze heeft gedeeld van haar zonder topje aan het rennen in het water, is alleen maar jaloersmakend! Ze ziet er fantastisch uit en het is duidelijk dat ze optimaal heeft genoten van haar tijd op avontuur!

Lees ook: Video: Geraldine Kemper en Gwen van Poorten doen dramatische onthulling

TikTok-filmpje van Gwen op solovakantie!

Gwen van Poorten is op solovakantie en heeft tegelijkertijd een digital detox! Dat betekent dat ze volledig los is van alle digitale apparaten en sociale media, om volledig te kunnen genieten van haar tijd in de natuur en om helemaal tot rust te komen. En het beste is nog wel dat ze een TikTok-filmpje heeft gedeeld om ons op de hoogte te houden van haar avontuurlijke reis. Het is inspirerend om te zien hoe Gwen de tijd neemt om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte, zich volledig te richten op de rust en stilte om haar heen. Zou het jouw grootste droom of je ergste nachtmerrie zijn zo’n vakantie?

Wij zouden het wel weten, het is leuk om te zien dat Gwen dit zo met haar volgers deelt. Wellicht is dit ook haar hele intentie om een goed voorbeeld te zijn voor vele mensen om duidelijk te maken dat offline leven!

@gwenvanpoorten Is dit jouw grootste droom of je ergste nachtmerrie? #solovakantie #digitaldetox ♬ Animal Crossing: New Horizons (Main Theme) – Less Gravity

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!