Video: Dit lichaamsdeel van Gwen van Poorten blijft maar doorgroeien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In De Grote Voordelenshow bespreken Geraldine Kemper en Gwen van Poorten de meest uiteenlopende onderwerpen, zoals bijvoorbeeld lichaamsdelen die niet meer stoppen met groeien. 

Groeiende lichaamsdelen houden Gwen van Poorten wakker

De knappe presentatrice heeft samen met collega en vriendin Geraldine Kemper een podcast genaamd De Grote Voordelenshow. In deze show bespreken de knappe dames van alles en nog wat. Ze pakken elke week een aantal vooroordelen of uitspraken die algemeen bekend zijn en bespreken die intens met elkaar. Ook komen de meest gekke onderwerpen voorbij, zoals bijvoorbeeld groeiende lichaamsdelen. Gwen heeft daar best wel wat moeite mee. Wist je bijvoorbeeld dat je oren en neus nooit meer stoppen met groeien? Kraakbeen groeit altijd door, dus je oren en neus worden met de jaren groter. Gwen probeert zichzelf voor te stellen met grote oren en wordt er niet heel vrolijk van.

Lees ook: Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit
Gwen van Poorten: “Mijn oma had grote oren!”

De presentatrice kijkt nu niet heel erg uit naar een dat nooit stopt met groeien. Als ze bij zichzelf in de familie kijkt, dan zijn er genoeg aanwijzingen om niet blij te zijn. Gwen haar oma had namelijk enorm grote oren. Gwen ziet zichzelf al zitten op haar oude dag met oren die tot de vloer komen. Ze vindt het zelf maar niks. Geraldine kan het niet laten en moet nog even benadrukken dat Gwen nu ook best al grote oren heeft. Gelukkig kunnen de prachtige dames er een beetje om lachen met elkaar. Ze zijn allebei erg blij en gelukkig met hun , maar toch vindt zeker Gwen het een vreemde gedachte, die groeiende oren.

Geraldine Kemper en Gwen van Poorten duiken met elkaar het bed in

De twee knappe vriendinnen hebben besloten om met elkaar het bed te delen. Tenminste, voor de foto dan. Het gaat om een van de promotionele foto’s van De Grote Voordelenshow. En hoewel het iets minder spannend is dan je wellicht had gehoopt van een foto van Gwen van Poorten en Geraldine Kemper samen in bed, blijft het toch echt wel een bijzonder kiekje. De dames zijn heerlijk aan het genieten in hun pyjama. Het geeft een ander beeld van de normaal best wel stoere presentatrices.
Gwen van Poorten blijft vrolijk doorgaan

Het schema van Gwen van Poorten moet bomvol zitten. De knappe brunette heeft natuurlijk twee podcasts, doet programma’s, schuift regelmatig online ergens aan en doet er nog een hoop klusjes bij. Hoe ze haar hoofd koel houdt? Meditatie en Yoga. De prachtige presentatrice is al jaren mensen aan het bijschaven over de rustgevende werking van meditatie. Als je op haar Instagram bent, zie je ook vooral foto’s voorbij komen van Gwen bezig met een yoga oefening. En dat ziet er toch wel echt bijzonder uit, Gwen in al die verschillende poses.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!