Video: Geraldine Kemper en Gwen van Poorten doen dramatische onthulling

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper en Gwen van Poorten laten weten dat het tijd is voor verandering, de vrouwen willen bepaalde dingen grootser en breder gaan aanpakken!

Het is geen hele grote verassing dat de podcast van Geraldine Kemper en Gwen van Poorten het ontzettend goed doet in de podcast-hitlijsten. De twee vrouwen zijn natuurlijk allebei presentatrices met een fijne stem en zitten bomvol interessante verhalen. Geraldine en Gwen kennen elkaar onder andere van hun spraakmakende tijd bij het programma & . De twee wonden er geen doekjes om en gingen vele uitdagingen aan. Of Gwen of Geraldine nou iets heel spannends, engs of grappigs moest uit proberen; de dames deden het allemaal. Ondertussen zijn Gwen en Geraldine natuurlijk iets ouder en hebben ze beide hun eigen dingen. Toch zijn ze sinds een poosje wekelijks samen te beluisteren in hun podcast genaamd De Grote Vooroordelenshow. De afleveringen worden ook met camera vastgelegd en zijn tevens terug te zien op het gelijknamige YouTube kanaal.

Geraldine en Gwen laten zichzelf verbouwen

Het gaat dus heel goed met de podcast van Geraldine Kemper en Gwen van Poorten. Zo goed, dat de twee vrouwen hebben besloten om het groter te gaan aanpakken en wat dingen te gaan veranderen. Hiervoor maken Gwen en Geraldine een video waarin ze zogenaamd in verbouwing gaan. De dames vertellen dat ze alles omtrent de podcast gaan aanpassen, zoals de studio, het licht en de vragen. Toch is het grootste aspect dat veranderd misschien wel de naam. Zo heet de podcast vanaf nu; De Grote Gwen en Geraldine show.
Geraldine en Gwen willen het groter aanpakken

Blijkbaar kriebelde het bij Geraldine Kemper en Gwen van Poorten enorm om hun podcast te verbreden en vergroten. Waarbij de podcast eerst dus voornamelijk gericht was op het bespreken van vooroordelen, gaat het nu over alle mogelijke onderwerpen. Het leek er door de eerder verschenen video op alsof er enorm veel ging veranderen, maar dat blijkt mee te vallen. De twee dames maken wederom een klein beetje geforceerde video over de voortgang van de podcast. Het komt niet helemaal natuurlijk over bij de dames. De twee laten ze weten dat er van alles besproken gaat worden in de nieuwe versie van de podcast en dat ze elke zaterdag te beluisteren zijn.
Lees ook: Video: Dit lichaamsdeel van Gwen van Poorten blijft maar doorgroeien

Gwen van Poorten probeert politieman om te kopen

Eén van de leukste dingen aan de podcast van Geraldine Kemper en Gwen van Poorten is het feit dat de vrouwen heel veel persoonlijke verhalen delen. Zoals iedereen misschien al verwacht hebben de vrouwen nogal wat avonturen mee gemaakt in hun onstuimige jaren. Zo vertelt Gwen van Poorten een heel recent verhaal van zichzelf en haar scooter. De brunette wist zogenaamd niet dat de helmplicht nu overal in is gegaan en probeerde daarmee weg te komen bij de politie. Geraldine oppert dat ze de politieman moest vertellen over hoeveel volgers ze wel niet heeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.