GTST-actrice Sophie Bouquet draagt piepklein broekje op foto in spiegel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Sophie Bouquet heeft het erg warm gekregen van deze zomerse temperaturen. Daarom besluit de actrice een piepklein broekje aan te doen.

Lees ook: Video: GTST-actrice Sophie Bouquet bekent gevoelens voor vrouw

Sophie Bouquet in kort broekje

De GTST actrice Sophie Bouquet heeft het maar zwaar met het warme weer. De opnames voor de soapserie gaan natuurlijk gewoon door, dus Sophie moet aan de bak. Het zou goed kunnen dat de afleveringen van GTST die nu worden gefilmd pas veel later op tv verschijnen. Dat zou kunnen betekenen dat Sophie misschien wel in een winterjas met sjaal en wanten moet rondlopen op de set. Hopelijk valt het mee voor de brunette en is er een zomers sfeertje achter de schermen bij GTST. Gelukkig voor Sophie kan ze in haar vrije tijd gewoon aandoen wat ze zelf wil. En die behoefte aan kleding is blijkbaar vrij klein voor Sophie. Na een lange werkdag plaatst Sophie onderstaande foto met de tekst ”En nu naar huis.”. De actrice heeft een felgroen oversized shirt aangetrokken met daaronder een piepklein lapje stof wat als broek moet dienen. Het shirt valt er zelfs over heen. Sophie moet snel nog even in de zon gaan zitten om wat kleur op haar witte benen te krijgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Sophie Bouquet deelt jubileum met vriend

Menig man in Nederland vraagt zich natuurlijk af of dat knappe meisje uit GTST in het echte leven nog single is. Het antwoord is helaas “nee”. Sophie Bouquet is namelijk heel gelukkig in de liefde samen met haar vriend. De gelukkige heet Joshua Koopman en hij is videomaker en cameraman. Het zou dus goed kunnen dat de twee elkaar ontmoet hebben op de set van GTST. Of wellicht wel op een andere gemeenschappelijke werkplek. Het is voor de tv wereld natuurlijk een mooi sprookje dat een actrice verliefd wordt op de cameraman. De twee zijn nu al een jaartje samen en Sophie deelt een hele lieve foto. Op de foto is ze dansend te zien onder de armen van Joshua. Op de Instagram van Joshua deelt hij ook nog een foto met een hele zoete caption. Joshua zegt dat er geen woorden kunnen tippen aan het gevoel dat Sophie hem elke dag geeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Sophie Bouquet zit onder de rozen

Sinds haar rol als Merel Verduyn in GTST kan niemand meer om Sophie Bouquet heen. Daarnaast is Sophie natuurlijk ook heel knap dus wordt ze regelmatig gevraagd voor een fotoshoot. Zo deelde Sophie even geleden al hele mooie zomerse foto’s dat ze in een weiland aan het springen was in haar ondergoed. Met al deze bloemen en planten om Sophie heen geeft het een prachtig beeld. Om nog een beetje in dezelfde sferen te blijven is Sophie haar laatste shoot wederom met allerlei bloemen. Dit keer ligt Sophie niet in het weiland maar zijn alle bloemen op haar jurk geplakt. Sophie heeft ook nog wat rozen vast in haar armen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.