Video: GTST-actrice Sophie Bouquet bekent gevoelens voor vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet en haar karakter Merel moeten iets bekennen in Goede Tijden, slechte tijden. Haar soapfamilie luistert mee hoe ze vertelt dat ze helemaal gek is op een vrouw…

Gaat Merel Verduyn, gespeeld door Sophie Bouquet in de serie Goede tijden, Slechte Tijden nou verder met Marwan of Lynn? Kiest ze voor een vrouw of man? Die verhaallijn leek lange tijd maar geen einde te kennen, maar de schrijvers hebben inmiddels een conclusie bedacht. Toen was het enkel nog even een kwestie van de camera’s aan en acteren maar. Sophie kent haar karakter Merel inmiddels door en door en weet wederom goed acteerwerk af te leveren. Wat was de conclusie van het sprookje? Merel wil Lynn en niet Marwan. Marwan stopt ermee en Lynn begint er niet aan met Sophie. Een ietwat teleurstellende conclusie aan dit sprookje is het zeker. Gelukkig zijn de schrijvers nog niet uitgeschreven en is Sophie nog niet klaar met Merel. Van alles kan er nog gebeuren, maar voorlopig blijft Merel single achter.

Actrice Sophie Bouquet teleurgesteld 

Sophie wil vast en zeker dat het met haar karakter ook goed gaat in de serie. En deed leek ook een tijdje zo te zijn. Merel had een leuke relatie met Marwan. De twee mochten elkaar, maar Merel begon toch met twijfelen. Opeens kreeg ze gevoelens voor een vrouwelijk karakter en toen al leek Marwan zich op een zinkend schip te bevinden. Hij hakte uiteindelijk de knoop maar door en sprong van boord. Toen kon Merel eindelijk gaan voor haar nieuwe prijs. Ook Sophie was hier erg blij mee. Merel gelukkig, betekent dat zij ook gelukkig is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Lynn geeft geen gehoor

Lynn, gespeeld door Noël van Kleef en Merel leken even verder te gaan als koppel. Alle sterren stonden goed en Marwan was eindelijk geloosd. De jonge vader had eindelijk maar besloten om het uit te maken. Nu alleen nog Lynn veroveren, dacht Merel. Maar dat viel dus even flink tegen. En nu legt ze aan haar familie alles uit over haar relaties en krijgt ze ook nog is weinig begrip terug. Erg lastig allemaal. Merel had zeker meer verwacht, maar moet nu single door het leven. Hoe is het trouwens met de echte relaties in Sophies eigen leven? Er is goed nieuws en ook een klein beetje slecht nieuws helaas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Sophie Bouquet heeft wél relatie

In tegenstelling tot haar ongelukkige GTST-karakter Merel heeft Sophie Bouquet wél succes in haar liefdesleven. Ook lijkt ze qua voorkeur ook te weten wat ze wil: ze heeft namelijk een vriend. Sophie Bouquet heeft een relatie met cameraman Joshua Koopman. Op haar Instagram zien we regelmatig innige foto’s en filmpjes langskomen van de twee tortelduifjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.