Video: GTST-actrice Sophie Bouquet bekent gevoelens voor vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet en haar karakter Merel moeten iets bekennen in Goede Tijden, slechte tijden. Haar soapfamilie luistert mee hoe ze vertelt dat ze helemaal gek is op een vrouw…

Gaat Merel Verduyn, gespeeld door Sophie Bouquet in de serie Goede tijden, Slechte Tijden nou verder met Marwan of Lynn? Kiest ze voor een vrouw of man? Die verhaallijn leek lange tijd maar geen einde te kennen, maar de schrijvers hebben inmiddels een conclusie bedacht. Toen was het enkel nog even een kwestie van de camera’s aan en acteren maar. Sophie kent haar karakter Merel inmiddels door en door en weet wederom goed acteerwerk af te leveren. Wat was de conclusie van het sprookje? Merel wil Lynn en niet Marwan. Marwan stopt ermee en Lynn begint er niet aan met Sophie. Een ietwat teleurstellende conclusie aan dit sprookje is het zeker. Gelukkig zijn de schrijvers nog niet uitgeschreven en is Sophie nog niet klaar met Merel. Van alles kan er nog gebeuren, maar voorlopig blijft Merel single achter.

Actrice Sophie Bouquet teleurgesteld 

Sophie wil vast en zeker dat het met haar karakter ook goed gaat in de serie. En deed leek ook een tijdje zo te zijn. Merel had een leuke relatie met Marwan. De twee mochten elkaar, maar Merel begon toch met twijfelen. Opeens kreeg ze gevoelens voor een vrouwelijk karakter en toen al leek Marwan zich op een zinkend schip te bevinden. Hij hakte uiteindelijk de knoop maar door en sprong van boord. Toen kon Merel eindelijk gaan voor haar nieuwe prijs. Ook Sophie was hier erg blij mee. Merel gelukkig, betekent dat zij ook gelukkig is.

Lynn geeft geen gehoor

Lynn, gespeeld door Noël van Kleef en Merel leken even verder te gaan als koppel. Alle sterren stonden goed en Marwan was eindelijk geloosd. De jonge vader had eindelijk maar besloten om het uit te maken. Nu alleen nog Lynn veroveren, dacht Merel. Maar dat viel dus even flink tegen. En nu legt ze aan haar familie alles uit over haar relaties en krijgt ze ook nog is weinig begrip terug. Erg lastig allemaal. Merel had zeker meer verwacht, maar moet nu single door het leven. Hoe is het trouwens met de echte relaties in Sophies eigen leven? Er is goed nieuws en ook een klein beetje slecht nieuws helaas.

Sophie Bouquet heeft wél relatie

In tegenstelling tot haar ongelukkige GTST-karakter Merel heeft Sophie Bouquet wél succes in haar liefdesleven. Ook lijkt ze qua voorkeur ook te weten wat ze wil: ze heeft namelijk een vriend. Sophie Bouquet heeft een relatie met cameraman Joshua Koopman. Op haar Instagram zien we regelmatig innige foto’s en filmpjes langskomen van de twee tortelduifjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.