Gone for Good is de nieuwe sensatie serie op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is nog even wachten op La Casa de Papel en Stranger Thingsmaar ondertussen kan je genieten van de spannende Netflix thriller Gone for Good.

Netflix heeft een neusje voor boekverfilmingen. De streamingservice weet als geen ander populaire boeken en boekenreeksen om te toveren in succesvolle en spannende films en series. En ook deze keer hebben ze weer goud in handen. De nieuwe miniserie Gone For Good (Disparu à Jamais) is een spannende serie die je in het puntje van je stoel laat zitten. Met Gone for Good heb je de komende tijd weer een serie vol sensatie en plotwendingen waar je jouw brein heerlijk op los kan laten.

Lees ook: Heerlijke trailer: Lucifer gaat in laatste seizoen nog één keer vlammen

Uit de koker van meesterschrijver Harlan Coben

Het verhaal is gebaseerd op het boek van meesterschrijver Harlan Coben. De extreem populaire auteur heeft flink wat titels op zijn naam staan over mysterieuze verdwijningen en verschrikkelijke . Netflix heeft dan al ook meerdere van zijn boeken veranderd in uiterst succesvolle series. Het verhaal komt uit 2002 en is daarmee een van de oudere verfilmingen, maar daardoor niet minder spannend. Integendeel zelfs, aangezien Gone for Good een van de spannendste Netflix series van het moment is.

Een Spannende en mysterieuze trailer

De miniserie belooft een groot mysterie vol spanning te worden. Het verassende is wel dat de serie zich in Frankrijk afspeelt, terwijl het boek en de schrijver allebei uit Amerika komen. Dat is niet erg, want de Franse taal en omgeving lenen zich uitstekend voor een spannend mysterie. De serie draait om het personage Guillaume Lucchesi, die nog steeds worstelt met een tragisch verlies. Zijn grote liefde Sonia werd tien jaar geleden gewurgd en zijn broer Fred werd aangewezen als schuldige. Fred verdween van de aardbodem en Guillaume ging door met zijn leven. Jaren later heeft hij een nieuwe liefde, Judith, die plotseling verdwijnt. Om haar te vinden ontrafelt Guillaume een web van mysteries en leugens rondom zijn vrienden en familie. Weten of de serie iets voor jou is? Kijk dan snel de spannende trailer.

Netflix houdt van zijn Franse mysteries

Het is niet de eerste keer dat Netflix de Franse taal gebruikt om een mysterie te vertolken. Het afgelopen jaar had de streamingservice namelijk ook erg veel succes met Lupin, een serie over een Franse gentleman-thief die wraak zoekt voor de dood van zijn vader. De serie kwam in twee delen, waarvan het eerste het verhaal opzet en de meeste personages introduceert, zoals de charismatische Assane Diop. Assane wordt gespeeld door de charmante Omar Sy, die nog het meeste bekend is van zijn rol in Intouchable. Het tweede deel van de serie brengt een flinke portie spanning met zich mee. Nieuwe verassingen en spannende mysteries komen aan bod. Ook Lupin kan je in zijn geheel kijken op Netlfix en is zeker de moeite waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...