Gone for Good is de nieuwe sensatie serie op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is nog even wachten op La Casa de Papel en Stranger Things, maar ondertussen kan je genieten van de spannende Netflix thriller Gone for Good.

Netflix heeft een neusje voor boekverfilmingen. De streamingservice weet als geen ander populaire boeken en boekenreeksen om te toveren in succesvolle en spannende films en series. En ook deze keer hebben ze weer goud in handen. De nieuwe miniserie Gone For Good (Disparu à Jamais) is een spannende serie die je in het puntje van je stoel laat zitten. Met Gone for Good heb je de komende tijd weer een serie vol sensatie en plotwendingen waar je jouw brein heerlijk op los kan laten.

Lees ook: Heerlijke trailer: Lucifer gaat in laatste seizoen nog één keer vlammen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GONE FOR GOOD (@goneforgoodnetflixtv)

Uit de koker van meesterschrijver Harlan Coben

Het verhaal is gebaseerd op het boek van meesterschrijver Harlan Coben. De extreem populaire auteur heeft flink wat titels op zijn naam staan over mysterieuze verdwijningen en verschrikkelijke m*****n. Netflix heeft dan al ook meerdere van zijn boeken veranderd in uiterst succesvolle series. Het verhaal komt uit 2002 en is daarmee een van de oudere verfilmingen, maar daardoor niet minder spannend. Integendeel zelfs, aangezien Gone for Good een van de spannendste Netflix series van het moment is.

Een Spannende en mysterieuze trailer

De miniserie belooft een groot mysterie vol spanning te worden. Het verassende is wel dat de serie zich in Frankrijk afspeelt, terwijl het boek en de schrijver allebei uit Amerika komen. Dat is niet erg, want de Franse taal en omgeving lenen zich uitstekend voor een spannend mysterie. De serie draait om het personage Guillaume Lucchesi, die nog steeds worstelt met een tragisch verlies. Zijn grote liefde Sonia werd tien jaar geleden gewurgd en zijn broer Fred werd aangewezen als schuldige. Fred verdween van de aardbodem en Guillaume ging door met zijn leven. Jaren later heeft hij een nieuwe liefde, Judith, die plotseling verdwijnt. Om haar te vinden ontrafelt Guillaume een web van mysteries en leugens rondom zijn vrienden en familie. Weten of de serie iets voor jou is? Kijk dan snel de spannende trailer.

Netflix houdt van zijn Franse mysteries

Het is niet de eerste keer dat Netflix de Franse taal gebruikt om een mysterie te vertolken. Het afgelopen jaar had de streamingservice namelijk ook erg veel succes met Lupin, een serie over een Franse gentleman-thief die wraak zoekt voor de dood van zijn vader. De serie kwam in twee delen, waarvan het eerste het verhaal opzet en de meeste personages introduceert, zoals de charismatische Assane Diop. Assane wordt gespeeld door de charmante Omar Sy, die nog het meeste bekend is van zijn rol in Intouchable. Het tweede deel van de serie brengt een flinke portie spanning met zich mee. Nieuwe verassingen en spannende mysteries komen aan bod. Ook Lupin kan je in zijn geheel kijken op Netlfix en is zeker de moeite waard!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LUPIN (@lupinnetflixtv)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.