Heerlijke trailer: Lucifer gaat in laatste seizoen nog één keer vlammen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het is bijna zover! Vanaf 10 september is het zesde maar helaas ook laatste seizoen van de Netflix-serie Lucifer te zien…

Seizoen 6 Lucifer op Netflix: 10 september

Eigenlijk mogen fans van Lucifer allang blij zijn: het maken van een zesde seizoen stond helemaal niet in de plannen. Seizoen vijf zou de serie-afsluiter zijn! Maar gelukkig besloot Netflix na petities van fans die meer dan honderdduizend keer werden ondertekend toch een extra seizoen te maken! Met het einde van de streep in zicht krijgt zelfs een trailer meer gewicht: één van de allerlaatste voorproefjes zie je hieronder!

Lucifer S6: wat je moet weten

In de voorgaande seizoenen van Lucifer zagen we duivel Tom op vakantie gaan naar de aarde. Hij kwam terecht in Los Angels en opende daar een nachtclub. Samen met een politierechercheur loste hij allerlei moordzaken op. Een i****t verhaal, maar toch loopt het verschrikkelijk goed! Wat wél even wennen wordt dit laatste seizoen: minder afleveringen dan je gewend bent. Seizoen zes is korter dan zijn voorgangers. Je zult het met in totaal tien nieuwe afleveringen moeten doen. Het verhaal wordt opgepakt direct na het eind van seizoen vijf. Er zal deze keer geen individuele, centrale ‘slechterik’ zijn – ook een kleine afwijking van de succesformule. Dat betekent natuurlijk niet dat er niks gaat gebeuren: seizoen 6 wordt een stuk intiemer, omdat er juist meer ruimte is voor de hoofdrolspelers om te vlammen. We kunnen niet wachten tot het 10 september is!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lucifer (@lucifernetflix)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!