Geraldine deelt spannend kiekje op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Geraldine Kemper

De volgers van televisiebabe Geraldine Kemper (29) werden gisteren aangenaam verrast toen ze door hun tijdlijn scrolden. De voormalig & presentatrice deelde een wel héél spannend kiekje met haar 600.000 volgers. En ja, ook wij moesten even ..

Onder de foto vliegen reacties als ”lekkerding” en ”Dit maakt mijn dag een stuk beter!” je om de oren. Wij moeten toegeven dat óók onze dag een stukje beter werd toen we dit kiekje in onze tijdlijn ontdekten.

Is Geraldine preuts geworden?

Alhoewel wij dit kiekje ten zeerste waarderen, was het eerste dat ons in ieder geval opviel aan de foto het ietwat slordige gekrabbel van Geraldine. En wij waren duidelijk niet de enigen! Veel volgers van Geri waren erg verdrietig over het aanwezige gekrabbel. Zij hadden tóch liever een ongecensureerd kiekje gezien. Wij begrijpen natuurlijk dat onze lievelingspresentatrice dit gedaan heeft om aan de richtlijnen te voldoen van het social media platform, maar we zijn toch wel een tikkie teleurgesteld. Wij, als Geraldine-fans, hadden ons idool toch iets minder preuts ingeschat.

Tip voor de volgende keer

Zo kritisch als we zijn (we voelen ons namelijk wel moraal verplicht de standaard hoog te houden), hebben we wel een tip voor Geraldine in het geval ze nog eens een leuk kiekje deelt. Volgens ons zou de presentatrice de volgende keer wel iéts minder slordig kunnen zijn met de viltstift. Gelukkig zijn wij de moeilijkste niet, en willen we Geraldine graag vergeven voor deze blunder. Het enige wat we ervoor terug willen, is een versie zónder viltstift.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje bios met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Lees dan snel verder; deze herkenbare rode kater discrimineert niet!