Geraldine deelt spannend kiekje op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Geraldine Kemper

De volgers van televisiebabe Geraldine Kemper (29) werden gisteren aangenaam verrast toen ze door hun tijdlijn scrolden. De voormalig S*****n & Slikken presentatrice deelde een wel héél spannend kiekje met haar 600.000 volgers. En ja, ook wij moesten even slikken..

Dit bericht bekijken op Instagram

Week doormidden ❤️ 📸 @nandahagenaars

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) op

Onder de foto vliegen reacties als ”lekkerding” en ”Dit maakt mijn dag een stuk beter!” je om de oren. Wij moeten toegeven dat óók onze dag een stukje beter werd toen we dit kiekje in onze tijdlijn ontdekten.

Is Geraldine preuts geworden?

Alhoewel wij dit kiekje ten zeerste waarderen, was het eerste dat ons in ieder geval opviel aan de foto het ietwat slordige gekrabbel van Geraldine. En wij waren duidelijk niet de enigen! Veel volgers van Geri waren erg verdrietig over het aanwezige gekrabbel. Zij hadden tóch liever een ongecensureerd kiekje gezien. Wij begrijpen natuurlijk dat onze lievelingspresentatrice dit gedaan heeft om aan de richtlijnen te voldoen van het social media platform, maar we zijn toch wel een tikkie teleurgesteld. Wij, als Geraldine-fans, hadden ons idool toch iets minder preuts ingeschat.

Tip voor de volgende keer

Zo kritisch als we zijn (we voelen ons namelijk wel moraal verplicht de standaard hoog te houden), hebben we wel een tip voor Geraldine in het geval ze nog eens een leuk kiekje deelt. Volgens ons zou de presentatrice de volgende keer wel iéts minder slordig kunnen zijn met de viltstift. Gelukkig zijn wij de moeilijkste niet, en willen we Geraldine graag vergeven voor deze blunder. Het enige wat we ervoor terug willen, is een versie zónder viltstift.

Laatste nieuws

Foto: Zwetende Jutta Leerdam zakt heel diep naar de grond

Jutta Leerdam heeft een wel hele bijzondere fotoshoot gedaan. Ze heeft de fotograaf haar van haar mooiste kant laten fotograferen. 

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Gerelateerde berichten