Georgina Verbaan leeft nog een beetje in het verleden op deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Georgina Verbaan heeft duidelijk haar besef van tijd verloren. Ze poseert namelijk naast haar kerstboom alsof het nog halverwege December is. 

Er zijn maar weinig vrouwen in Nederland die kunnen tippen aan Georgina Verbaan. Niet alleen is de prachtige brunette buitengewoon mooi om te zien. Daarnaast heeft ze ook nog eens een geweldige persoonlijkheid. Tijd doorbrengen met Georgina kan dus altijd gezien worden als een goed idee. Maar er is nu nog een andere belangrijke reden om tijd door te brengen met Georgina. Bij Georgina in huis is het zo te zien namelijk nog steeds Kerst.

Lees ook: Niet wéér: Georgina Verbaan gedwongen in zwemkleding voor foto
Georgina maakt stoere foto met kerstboom

Hoewel de meeste Nederlanders inmiddels wel hun boom bij het grofvuil hebben gezet, maakt Georgina nog gewoon vrolijk foto’s met haar kerstboom. Als het aan Georgina ligt blijft die ook nog wel even in de woonkamer staan. Het wordt namelijk een stuk gezelliger met zo’n boom in huis. Iedereen wordt vrolijk van Kerst, dus waarom zou je niet zo lang mogelijk vasthouden aan dat fijne gevoel. Al helemaal aangezien we in een tijd leven waarin alles nogal somber lijkt. Dan is het juist wel fijn om een beetje extra vrolijkheid in huis te hebben. Nu is er met Georgina in huis geen gebrek aan gezelligheid en spontaniteit, maar het kan altijd beter. Vandaar dat Georgina ook vrolijk haar mooie boom nog even laat staan.
Georgina denkt terug aan mooie foto van een fijn Frans wijntje

Georgina zit niet alleen nog steeds met de kerstdagen in haar bol, ook denkt ze veel terug aan alle gezellige en leuke herinneringen die ze het afgelopen jaar heeft meegemaakt. Bijvoorbeeld die keer dat ze een wijntje dronk in Parijs. En als ze ergens goede wijn hebben dan is het wel in de Franse hoofdstad. Waar anders ga je authentieke en heerlijke wijn drinken. Nu maakt dat eigenlijk stiekem niet zo heel veel uit als Georgina het gezelschap is. Dan is elk restaurant namelijk opeens bijzonder. Georgina weet met haar sprankelende persoonlijkheid elke doorsnee avond te veranderen in een geweldig avontuur. Jammer genoeg is er maar één Georgina Verbaan op deze wereld, want eigenlijk zou iedereen een leuke avond moeten hebben met de beeldschone brunette.
Georgina is ook het leukste in kerstsferen

Als elke dag voortaan Kerst is, dan zou Georgina Verbaan gelukkig worden. Zij wordt namelijk het vrolijkst van alle kerstsferen. Als Georgina de hele dag in een enorm foute kersttrui door mag brengen op de bank naast haar mooi opgetuigde kerstboom, dan is haar dag perfect. En daar kunnen veel mensen nog het een en ander van leren. Want waarom zou je niet elke dag vrolijk zijn? Want dat is in principe wat Kerst is. En Georgina bewijst maar weer dat je veel leuker bent, als je jezelf vrolijk maakt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!