Gebarentolk Irma Sluis pakt eindelijk spotlight bij persconferentie zonder Mark Rutte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Mark Rutte is niet aanwezig op de persconferentie. En dus is de spotlight op Irma Sluis gericht.

Mark Rutte ontbreekt volgende week bij de nieuwe persconferentie omtrent de Corona maatregelen. Dit is de eerst keer sinds het begin van de crisis dat Mark niet op het podium te vinden is. Wie wel op het podium staat is publiekslieveling Irma Sluis. Zij is inmiddels erg ervaren met de persconferenties. Alle aandacht zal dus op haar gericht zijn. Want met Mark afwezig, is er nog meer reden om je aandacht volledig op Irma te focussen.

Lees ook: Foto: nu écht de laatste persconferentie van gebarentolk Irma Sluis?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AD.nl (@ad_nl)

Irma Sluis wordt geliefd bij persconferenties

Voor veel mensen is de aanwezigheid van Irma het enige lichtpuntje aan de hele coronapandemie. Ze moeten misschien wel meer binnen zitten, maar zonder de crisis waren ze nooit geïntroduceerd aan de beeldschone Irma Sluis. En dat zou voor veel mensen achteraf toch wel een gemis zijn. Want Irma wordt door iedereen geliefd. De doventolk heeft flink wat gewonnen aan populariteit ten opzichte van twee jaar geleden. Toen wist niemand wie Irma was en moet je nu eens kijken. Als Irma niet op een persconferentie aanwezig is, worden mensen echt helemaal gek. Irma heeft duidelijk iets los gemaakt in de mensen. En nu het duveltje uit het doosje is, blijkt het lastig om hem weer terug te stoppen. Irma zal voorlopig nog wel even blijven, zelfs nadat de corona persconferenties gestopt zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tim Senders (@timsenders)

Irma toont verborgen lach op Instagram foto

Dat Irma de meest vreemde en exotische gebaren kon maken, dat was na al die persconferenties nu wel bekend. Maar wist je dat Irma ook een beeldschone lach heeft. Die blijft echter wat vaker verborgen. Maar toch toonde Irma haar knappe lach eventjes voor de foto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..