Gebarentolk Irma Sluis pakt eindelijk spotlight bij persconferentie zonder Mark Rutte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Mark Rutte is niet aanwezig op de persconferentie. En dus is de spotlight op Irma Sluis gericht.

Mark Rutte ontbreekt volgende week bij de nieuwe persconferentie omtrent de Corona maatregelen. Dit is de eerst keer sinds het begin van de crisis dat Mark niet op het podium te vinden is. Wie wel op het podium staat is publiekslieveling Irma Sluis. Zij is inmiddels erg ervaren met de persconferenties. Alle aandacht zal dus op haar gericht zijn. Want met Mark afwezig, is er nog meer reden om je aandacht volledig op Irma te focussen.

Lees ook: Foto: nu écht de laatste persconferentie van gebarentolk Irma Sluis?
Irma Sluis wordt geliefd bij persconferenties

Voor veel mensen is de aanwezigheid van Irma het enige lichtpuntje aan de hele coronapandemie. Ze moeten misschien wel meer binnen zitten, maar zonder de crisis waren ze nooit geïntroduceerd aan de beeldschone Irma Sluis. En dat zou voor veel mensen achteraf toch wel een gemis zijn. Want Irma wordt door iedereen geliefd. De doventolk heeft flink wat gewonnen aan populariteit ten opzichte van twee jaar geleden. Toen wist niemand wie Irma was en moet je nu eens kijken. Als Irma niet op een persconferentie aanwezig is, worden mensen echt helemaal gek. Irma heeft duidelijk iets los gemaakt in de mensen. En nu het duveltje uit het doosje is, blijkt het lastig om hem weer terug te stoppen. Irma zal voorlopig nog wel even blijven, zelfs nadat de corona persconferenties gestopt zijn.
Irma toont verborgen lach op Instagram foto

Dat Irma de meest vreemde en exotische gebaren kon maken, dat was na al die persconferenties nu wel bekend. Maar wist je dat Irma ook een beeldschone lach heeft. Die blijft echter wat vaker verborgen. Maar toch toonde Irma haar knappe lach eventjes voor de foto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Bloedfanatieke Rico Verhoeven blijkt ook natuurtalent in totaal andere sport

Rico Verhoeven is bloedfanatiek. Niet alleen in de ring, maar schijnbaar ook in de arcadehal. Dat maakt het voor zijn zoontje wel wat minder. 

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen.