Gaby Blaaser niet volgens plan Klimaatpaus

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby Blaaser gaat in De Bachelorette op zoek naar liefde. Na de verdwijning van ‘guilty pleasure tv’ bij RTL kunnen we binnenkort weer ongegeneerd ‘mokkelen’ voor de platgedrukte beeldbuis. Ongegeneerd, maar niet zonder een slecht geweten. Het programma is namelijk mogelijk wel in strijd met de ‘Green Deal’ van EU-commissaris Frans Timmermans. De ‘Europese Klimaatpaus’ presenteerde een plan dat juist pleit voor minder plastic.

Gaby krijgt enorm veel hartjes van haar volgers op Instagram. Buiten het digitale wil het echter maar niet lukken in de liefde. Ze was daarom buitengewoon enthousiast op het moment dat RTL haar benaderde om mee te doen aan een datingshow. En dan niet zo’n ordinaire waar haar ex-vriendje in speelde (Temptation Island), maar eentje die compleet om haar zoektocht naar liefde gaat.

https://www.instagram.com/p/B2EURB6gY0k

Gaby evolueert verder

We vertelden je al eerder dat, net als de meeste Pokémon, Gaby met haar carrière mee-evolueerde. Van lief SpangaS-meisje naar Insta-babe. Ze heeft het tussendoor wel geprobeerd hoor. Ondanks die tv- en fotoverplichtingen ging ze van de liefdesplaat met een DJ. Ze gaf daarna één van de verleiders van Temptation Island een koekje van eigen deeg, genoot van de lage noten van die gast die van Jamai verloor in de eerste editie van Idols en hoopt nu dat het oog van de camera de man van haar dromen vangt.

Gaby als SpangaSmeisje

Inmiddels kennen we Gaby in alle kleuren van de regenboog. Ze heeft echt aan zichzelf gewerkt. De afgelopen jaren was ze zo veel in de sportschool te vinden dat zelfs haar lippen er als biceps uit gingen te zien. Om maar te zwijgen over haar appelronde achterwerk, die nauwelijks onderdoet voor Hollands Hoogste Heuvels.

Hoog bezoek van de Klimaatpaus

Zonder dat ze het zelf waarschijnlijk weet, kan er één man plots voor haar neus staan. Niet alleen Gaby zou verblaasd zijn. De man heeft zich waarschijnlijk niet eens ingeschreven als kandidaat. Maar dat kun je als Klimaatpaus van Europa gewoon maken.

Frans Timmermans wil dat Europa het eerste ‘klimaatneutrale’ continent van de wereld wordt. Dat betekent dat de energievoorziening, auto’s en andere transportmiddelen volledig ‘vegan’ moeten gaan om klimaatdoelen te bereiken. Deze Limburger hoeft zich sowieso niet druk te maken om zijn provincie, maar dus wel over het continentale klimaat. In de vergroening van de energie- en transportsector ligt het probleem voor Gaby ook niet. Dat zit ‘m vooral in de uitbanning van plastic.

https://www.instagram.com/p/BtaybFFBnWl

Je kan het daarom ook niet uitsluiten dat de Klimaatpaus op de trein richting opnamelocaties Amerika of Australië stapt. De geestelijk leider van de klimaatreligie komt op bezoek. Misschien neemt hij de Person of the Year ook mee.

De hoge heer komt kijken of Gaby wel helemaal in lijn is met de richtlijnen van de Green Deal. Even controleren of haar fruit zo sappig is als de foto’s doen vermoeden, of dat het toch meer als een modelkeukenmandstuk is. Als hij oordeelt dat het laatste het geval is, dan heeft RTL met De Bachelorette een nieuw schandaal te pakken.

https://www.instagram.com/p/BiTv2gihnzp

https://www.instagram.com/p/B5Xo4rhguj1/

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!