Gaby Blaaser heeft een nieuwe liefde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was de afgelopen weken spannend voor zowel de liefhebbers van Gaby Blaaser, als van overdramatische ‘reality tv’. Gaby Blaaser ging namelijk in de Videoland-serie De Bachelorette op zoek naar haar nieuwe liefde. En ja, die heeft ze gevonden!

De Bachelorette met Gaby Blaaser was wekenlang dé hit van Videoland. Niet zo vreemd overigens, aangezien Gaby Blaaser altijd wel garant staat voor clicks, likes en nu dus ook streams. Het liefdesleven van de blondine blijkt dan ook een (niet zo) guilty pleasure voor velen. Daar kwam ook nog eens bij dat het geheel zich in het zonnige (en zeer hete) Zuid-Afrika afspeelde. Er waren alleen maar winnaars dus.

Gaby Blaaser ging op date met twee mannen

In de laatste aflevering van De Bachelorette gaat Gaby Blaaser op twee 24-uur durende dates. De eerste date beleeft ze met de Limburgse Joey. Je weet wel, die jongen met wie ze ook al twee keer zoende. De andere date was voor de Brabantse Niek. Alhoewel Gaby op het begin nog niet zo veel voor de Brabander voelde, spatte de vonken tussen die twee in de laatste aflevering echter flink van het scherm.

Ook leuk: ZIEN: Gaby Blaaser’s hevige zoensessie in The Bachelorette

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Gaby Blaaser is verliefd op…

Oké we hebben deze mega-spoiler expres zo laat mogelijk in dit artikel gezet. Want ja, woensdag was het dan eindelijk zover: we hoorden éindelijk welke mazzelaar er met de beeldschone Gaby Blaaser vandoor ging. Dus hier komt ‘ie: de Limburgse Joey wint de mazzelaar van het jaar-prijs en mag het eiland verlaten met De Bachelorette. Gezonde Jaloezie is hier wel op zijn plaats. Maar hé, lekker gewerkt man. Of de twee op dit moment nog samen zijn is echter nog maar de vraag. Een vraag waar we volgende week echter antwoord op gaan krijgen, tijdens de aller áller laatste aflevering van De Bachelorette met Gaby Blaaser.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Joey 🌹De Bachelorette S1 🇳🇱🌹 (@joey.vanherle) op

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten