Gaby Blaaser heeft een nieuwe liefde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was de afgelopen weken spannend voor zowel de liefhebbers van Gaby Blaaser, als van overdramatische ‘reality tv’. Gaby Blaaser ging namelijk in de Videoland-serie De Bachelorette op zoek naar haar nieuwe liefde. En ja, die heeft ze gevonden!

De Bachelorette met Gaby Blaaser was wekenlang dé hit van Videoland. Niet zo vreemd overigens, aangezien Gaby Blaaser altijd wel garant staat voor clicks, likes en nu dus ook streams. Het liefdesleven van de blondine blijkt dan ook een (niet zo) guilty pleasure voor velen. Daar kwam ook nog eens bij dat het geheel zich in het zonnige (en zeer hete) Zuid-Afrika afspeelde. Er waren alleen maar winnaars dus.

Gaby Blaaser ging op date met twee mannen

In de laatste aflevering van De Bachelorette gaat Gaby Blaaser op twee 24-uur durende dates. De eerste date beleeft ze met de Limburgse Joey. Je weet wel, die jongen met wie ze ook al twee keer zoende. De andere date was voor de Brabantse Niek. Alhoewel Gaby op het begin nog niet zo veel voor de Brabander voelde, spatte de vonken tussen die twee in de laatste aflevering echter flink van het scherm.

Ook leuk: ZIEN: Gaby Blaaser’s hevige zoensessie in The Bachelorette

Gaby Blaaser is verliefd op…

Oké we hebben deze mega-spoiler expres zo laat mogelijk in dit artikel gezet. Want ja, woensdag was het dan eindelijk zover: we hoorden éindelijk welke mazzelaar er met de beeldschone Gaby Blaaser vandoor ging. Dus hier komt ‘ie: de Limburgse Joey wint de mazzelaar van het jaar-prijs en mag het eiland verlaten met De Bachelorette. Gezonde Jaloezie is hier wel op zijn plaats. Maar hé, lekker gewerkt man. Of de twee op dit moment nog samen zijn is echter nog maar de vraag. Een vraag waar we volgende week echter antwoord op gaan krijgen, tijdens de aller áller laatste aflevering van De Bachelorette met Gaby Blaaser.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...

Schaatssters Joy Beune en Robin Groot genieten van zon in strakke topjes (foto’s!)

Knappe teamgenotes Joy Beune en Robin Groot zijn erg aan het genieten van de zon en dragen dan ook flinterdunne shirtjes.

Foto: Wielrenster Puck Moonen spreidt benen om flinke bal pluis te aaien

Puck Moonen gooit zomaar de benen wijd. Je snapt dat haar volgers wild werden toen er op die plek een harige verrassing tevoorschijn kwam!