Vrouwen Nederlandse Vrouwen ZIEN: Gaby Blaaser's hevige zoensessie in The Bachelorette

ZIEN: Gaby Blaaser’s hevige zoensessie in The Bachelorette

-

ZIEN: Gaby Blaaser’s hevige zoensessie in The Bachelorette

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Ja, het is weer woensdag! En dat betekent natuurlijk dat er weer een nieuwe aflevering van The Bachelorette met Gaby Blaaser opstaat. Ditmaal een héle bijzondere aflevering, waarin Gaby een hevige zoensessie ondergaat.

The Bachelorette is hét programma dat man én vrouw samenbrengt. Vrouwlief vindt het heerlijk om eens flink te genieten van andermans drama. Wij mannen daarentegen hebben met The Bachelorette hét excuus om ons 45 minuten lang te vergapen aan Gaby Blaaser en haar escapades.

gaby blaaser bachelorette

Gaby Blaaser heeft een romantische date op een boot

Dan nu terug naar het onderwerp waarvoor je kwam: Gaby Blaasers zoensessie. Het hele gebeuren speelde zich af op een luxe jacht aan de kust van Zuif-Afrika. Een romantisch avontuurtje hing dan ook wel in de lucht. Maar, met wie?

Gaby en Joey

De mazzelaar in kwestie betreft Joey. Joey heeft het genoegen al eens eerder gehad om een romantisch avontuurtje met Gaby Blaaser te beleven en pakt zijn kans nu gewoon nog een keer. En ja, dat kon Gaby klaarblijkelijk zeker wel waarderen.

Gaby en Joey zoen

De andere dates keken met pijn in hun ogen toe…

Het nadeel voor Gaby (en voordeel voor ons) is dat er van privacy tijdens The Bachelorette maar weinig sprake is. Ditmaal waren echter niet alleen de kijkers getuige van Gaby’s intieme momentje. Gaby’s andere dates waren namelijk niet al te ver weg toen deze zoensessie plaatsvond. Sterker nog, een van de publiekslievelingen Jordy, zag het recht voor zijn neus gebeuren. En ja, dat doet pijn.

Lees ook: Gaby Blaaser heeft filmrol te pakken

Jordy The Bachelorette

 

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Puck Moonen
Nienke de la Rive Box
Verona van de Leur
Yora Rienstra

Laatste nieuws

BEELD: Sensi Lowe voor de laatste keer in badpak

Helaas mannen, de kans is groot dat we Sensi Lowe voorlopig niet meer in badpak gaan zien..

3 redenen waarom Raymond van Barneveld beter kan stoppen

Raymond van Barneveld kondigde zijn comeback aan, maar is dat wel zo'n goed idee? Er zijn genoeg redenen te noemen die erop wijzen dat Barney, als ie slim is, beter achter de geraniums kan blijven zitten!

Wow: Tabitha is dé ontdekking van Beste Zangers

We zijn inmiddels gewend geraakt aan het feit dat Beste Zangers 'nieuwe' artiesten introduceert aan het Nederlandse publiek. Tabitha was al een beetje bekend, maar is dankzij het liedjesprogramma nu helemaal klaar om Nederland te veroveren. We laten je zien waarom...

Geef je mening