ZIEN: Gaby Blaaser’s hevige zoensessie in The Bachelorette

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Ja, het is weer woensdag! En dat betekent natuurlijk dat er weer een nieuwe aflevering van The Bachelorette met Gaby Blaaser opstaat. Ditmaal een héle bijzondere aflevering, waarin Gaby een hevige zoensessie ondergaat.

The Bachelorette is hét programma dat man én vrouw samenbrengt. Vrouwlief vindt het heerlijk om eens flink te genieten van andermans drama. Wij mannen daarentegen hebben met The Bachelorette hét excuus om ons 45 minuten lang te vergapen aan Gaby Blaaser en haar escapades.

gaby blaaser bachelorette

Gaby Blaaser heeft een romantische date op een boot

Dan nu terug naar het onderwerp waarvoor je kwam: Gaby Blaasers zoensessie. Het hele gebeuren speelde zich af op een luxe jacht aan de kust van Zuif-Afrika. Een romantisch avontuurtje hing dan ook wel in de lucht. Maar, met wie?

Gaby en Joey

De mazzelaar in kwestie betreft Joey. Joey heeft het genoegen al eens eerder gehad om een romantisch avontuurtje met Gaby Blaaser te beleven en pakt zijn kans nu gewoon nog een keer. En ja, dat kon Gaby klaarblijkelijk zeker wel waarderen.

Gaby en Joey zoen

De andere dates keken met pijn in hun ogen toe…

Het nadeel voor Gaby (en voordeel voor ons) is dat er van privacy tijdens The Bachelorette maar weinig sprake is. Ditmaal waren echter niet alleen de kijkers getuige van Gaby’s intieme momentje. Gaby’s andere dates waren namelijk niet al te ver weg toen deze zoensessie plaatsvond. Sterker nog, een van de publiekslievelingen Jordy, zag het recht voor zijn neus gebeuren. En ja, dat doet pijn.

Lees ook: Gaby Blaaser heeft filmrol te pakken

Jordy The Bachelorette

 

Artikel delen:

Laatste nieuws

Gaat Lieke van Lexmond naar de maan?

Neil Armstrong, Leika het ruimtehondje en straks…Lieke van Lexmond. Als het aan de actrice ligt bezoekt ze binnenkort gewoon de maan. Ze heeft zich inmiddels al ingeschreven voor de bijzondere reis.

Dirk Kuyt voor het eerst op foto met nieuwe vriendin Kate Ruinemans

Of hij nou vreemdging of niet: Dirk Kuyt is dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Kate Ruinemans. Ze doen niet meer stiekem: Dirk verscheen voor het eerst met Kate in het openbaar...

ZIEN: Welke auto rijdt Max Verstappen dit jaar?

Het is bijna zover. Het nieuwe seizoen van F1 begint bijna en hier horen natuurlijk ook nieuwe auto's bij. Wat voor auto zal Max Verstappen dit jaar rijden? 

Gerelateerde berichten